Educaţie

Studenți clujeni la Harvard

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vor fi prezenţi, în premieră, în data de 22 aprilie, în finala Harvard International Consulting Competition, o competiţie internaţională de studii de caz în domeniul managementului.
Publicitate
 

Echipa formată din studenţii Éltes Rita, Géger Gyopár, Kelemen Kincső, Deák Péter şi Szabó Norbert, coordonaţi de Szász Levente, Györfy Lehel și Rácz Béla Gergely au trecut cu succes, în data de 5 aprilie, de etapa de calificare a competiţiei, în cadrul căreia au elaborat o strategie privind introducerea unui serviciu ultra low-cost pentru compania aeriană Delta Air Lines.

Organizată de Harvard College Consulting Group din cadrul Harvard University, etapa finală a competiţiei va reuni, în data de 22 aprilie 2017, la Cambridge (SUA), echipe studenţeşti de la cele mai importante universităţi ale lumii, oferindu-le studenţilor, pe lângă premii, şansa de a intra în contact cu reprezentanţii altor universităţi, dar şi cu angajatori de top.

Publicitate

Taguri

Comentarii

Nația noastră!

thumb down thumb up
marţi, 11 aprilie 2017, 13:20
de Dan

Noi suntem romani , capitala la București, nu știam de ce confunda străinii cu Budapesta . E bine oricum . Inteligenta nu tine cont de nume .
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.