Eveniment

NEWS ALERT525 de milioane de euro, prejudiciul calculat în cazul Bechtel

526 de milioane de euro - cu atât a fost păgubit statul român de contractul păgubos încheiat la începutul anilor 2000 de Compania de Drumuri cu americanii de la Bechtel.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Legea de respingere a OUG 13 şi de aprobare a OUG 14, promulgată vineri

Preşedintele Klaus Iohannis a anunat joi că va promulga în cursul zilei de vineri legea de respingere a OUG 13 şi de aprobare a OUG 14.
comentarii: 3

Un academician din Cluj cere schimbarea imnului naţional al României FOTO/VIDEO

Un academician din Cluj cere Parlamentului, Guvernului şi Preşedinţiei constituirea unor comisii speciale pentru înlocuirea imnului ”Deşteaptă-te române!".
comentarii: 0

Buncărul din Cluj. Unde ne adăpostim dacă vine un război FOTO/VIDEO

ZIUA de CLUJ vă propune o incursiune în adăposturile anti-aeriene ale Clujului. Ştiaţi că avem aşa ceva? Noi vă spunem câte sunt şi cum arată.
comentarii: 0

LIVE. Daniel Metz, CEO NTT Data România, la REALITATEA FM Cluj

Daniel Metz, CEO NTT Data România, este invitatul emisiunii 1 la 1, de joi, de la REALITATEA FM Cluj, moderată de jurnalistul Ionel Lespuc.
comentarii: 0
UPDATE

Bilanţ DNA 2016. Iohannis: Un subiect extrem de important rămâne cel al recuperarii prejudiciilor LIVE VIDEO

Şedinţa de bilanţ privind activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pe anul 2016 are loc în aceste momente la Cercului Militar Naţional din Bucureşti
comentarii: 0

Cum fac tinerii politică în umbra "dinozaurilor" din partide. Exclusiv la ZIUA LIVE

Maria Forna, preşedintele executiv al organizaţiei de tineret a PNL şi lider TNL Cluj, este invitata emisiunii ZIUA LIVE de joi, moderată de jurnalistul Mihai Moga.