Eveniment

12 lucruri pe care ar trebui să le ştergi imediat de pe pagina ta de Facebook

Cu miliarde de utilizatori, Facebook este una dintre cele mai puternice reţele de socializare din lume, impactul acesteia fiind uriaş, de aceea utilizatorii trebuie aibă grijă cum îşi administrează conturile.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Ludovic Orban: Tudose nu are niciuna dintre calitățile necesare de a conduce un guvern

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat luni seara, într-o emisiune televizată, că premierul desemnat, Mihai Tudose, nu îndeplinește calitățile necesare pentru a conduce un viitor guvern, dar că o continuare a crizei politice ar fi afectat atât economia, cât și imaginea externă a României.
comentarii: 0

Brexit | Theresa May: "Vrem să rămâneţi"

Premierul britanic, Theresa May, a reiterat luni că este favorabilă rămânerii în Marea Britanie, în anumite condiţii, a cetăţenilor statelor Uniunii Europene, în contextul Brexit.
comentarii: 0

SRI, reacție după desemnarea lui Mihai Tudose pentru funcția de premier

Într-un comunicat de presă dat publicităţii luni, Serviciul Român de Informaţii precizează că respinge categoric tentativele de implicare a SRI în dispute politice, desemnarea premierului sau alte demersuri care nu ţin de activitatea SRI.
comentarii: 0

Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Cluj. Boc și Vuscan au sărutat tricolorul

Prefectul Clujului, Gheorghe Ioan Vuşcan, şi primarul Emil Boc au îngenuncheat, luni, şi au sărutat tricolorul cu ocazia Zilei Drapelului Naţional în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca.
comentarii: 0

Cine este Mihai Tudose, varianta de premier propusă de PSD-ALDE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a propus pe Mihai Tudose, ministrul Economiei în Cabinetul Grindeanu, pentru funcția de premier, acesta fiind singurul care ar fi acceptat nominalizarea.
comentarii: 0
UPDATE

Dosarul privind OUG 13, clasat de Parchet. Reacția lui Iordache | O parte din dosar, din nou la DNA

Procurorii de la Parchetul General au disjuns o parte din dosarul privind OUG 13, în ceea ce priveşte infracţiunea de favorizare a infractorului, cauza fiind trimisă la DNA, au declarat surse judiciare. Celelalte infracţiuni din dosar au fost clasate.