Eveniment

Cine sunt românii răniţi în atentatul de la Londra

Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de tineri aflaţi în vacanţă în Regatul Unit, pentru a sărbători ziua unuia dintre ei.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Robot care face curăţenie şi găteşte. Invenţie prezentată la Cluj VIDEO

Un robot utilitar care face curăţenie, lucrează în grădină şi găteşte a fost inventat de studenţii de la Facultatea de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti din cadrul Universităţii din Alba iulia, acesta fiind prezentat în aceste zile la Salonul Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii Pro Invent de la Cluj Napoca.
comentarii: 0

Statul Islamic revendică atacul din fața Parlamentului de la Londra

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat joi atacul care a avut loc miercuri în apropierea clădirii Parlamentului britanic din Londra, potrivit agenţiei de ştiri Amaq, citată de presa internaţională.
comentarii: 0

Momentul în care atacatorul de la Londra intră cu maşina în mulţime. Românca cade de pe pod VIDEO

În imaginile care surprind momentul atacului de miercuri de la Londra se poate observa cum una dintre victime cade de pe pod în râul Tamisa.
comentarii: 0

Cine era autorul atacului din Londra. Informaţiile, făcute publice de premierul Theresa May

Theresa May, premierul britanic, a declarat, joi, că Marea Britanie nu va ceda în faţa terorii, după atacul terorist comis miercuri în centrul Londrei, în urma căruia 4 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 40 au fost rănite.
comentarii: 0

LIVE. Pronostic România - Danemarca cu Ioan Ovidiu Sabău

Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al "U" Cluj, este invitatul emisiunii 1 la 1, de joi, la Realitatea FM Cluj, moderată de Ionel Lespuc.
comentarii: 0

Şapte persoane arestate în legătură cu atacul terorist de la Londra

Şapte persoane au fost arestate în legătură cu atacul terorist de la Londra, a declarat Mark Rowley, şeful diviziei pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard.