Eveniment

OFICIAL. Starea gazonul de pe Cluj Arena după Untold

Noul tip de porta-floor folosit la Untold 2017 a fost o alegere bună. Gazonul a fost deterioriat în proporţie foarte mică, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Dan Şova, scandal cu poliţia. Înregistrarea, mai veche, publicată acum: „Loveşte-mă! Dă-mi un cap în gură” - VIDEO

Fostul ministru Dan Şova a fost filmat la Predeal, în urmă cu câţiva ani, într-o altercaţie cu câţiva poliţişti care i-au cerut să se legitimeze.


comentarii: 0

Tragedie pe autostradă, în Belgia. Un român a murit şi alţi patru sunt răniţi

Accidentul a avut loc în Belgia pe autostrada E34 Anvers-Eindhoven. Microbuzul implicat transporta români. Din păcate, o persoană a decedat pe loc și alte patru au fost rănite.
comentarii: 0

Centura de "diamant" a Clujului, în pericol din cauza unei alunecări de teren

Centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Apahida - Vâlcele, ar putea fi afectată din cauza unei alunecări de teren pe fosta rampă de gunoi a oraşului. Albia unui pârâu din zonă este blocată de deşeuri, iar dacă va ploua mult, apa revărsată va eroda centura.
comentarii: 0

Florin Şuşanu, desemnat director general interimar al Tarom

Florin Şuşanu a fost desemnat, luni, director general interimar al Tarom, de către consiliul de administraţie al companiei, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.
comentarii: 0

Instructorii auto, instruiţi de poliţişti

Aproape 500 de instructori auto vor fi specializaţi gratuit în perioada următoare în cadrul campaniei "ViAŢA e a ta” lansată de Poliţia Română, pentru a-i putea pregăti mai departe pe viitorii şoferi pentru gestionarea riscului rutier şi pentru manevrarea corectă a maşinilor în situaţii limită.
comentarii: 0

Bilanţul atentatelor de la Barcelona şi Cambrils a ajuns la 15 morţi

Autorităţile catalane au revizuit bilanţul atentatelor de la Barcelona şi Cambrils, numărul victimelor ajungând la 15 morţi, după ce poliţia a stabilit că un bărbat înjunghiat mortal în Sant Just Desvern are legătură directă cu atacurile teroriste.