Eveniment

Clujul gunoaielor. Amenzi de 700.000 lei în 2017 FOTO

De la începutul anului 2017 până în prezent, poliţiştii locali au aplicat un număr de 636 sancţiuni contravenţionale pentru gestionarea necorespunzătoare a deşeurilor pe raza municipiului Cluj-Napoca.
citeste articol
comentarii: 0

comentarii: 0

Procesul lui Uioreanu, condamnat pentru luare de mită, amânat

Curtea de Apel Cluj a decis, vineri, amânarea procesului în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj Horea Uioreanu a fost condamnat de Tribunalul Cluj la închisoare pentru luare de mită.
comentarii: 0

Iată cum „respiră” Pământul. Nasa a realizat „cea mai completă imagine a vieţii” pe Terra de până acum | VIDEO

NASA ilustrează „cea mai completă imagine a vieţii”, de până acum, într-un videoclip realizat pe durata a două decenii.
comentarii: 0

Casa care costă 33.000 de euro şi se construieşte în 6 ore – VIDEO

Pentru mulţi o casă la curte pare un lucru prohibit, din cauza preţurilor practicate de dezvoltatorii imobiliari. Dar există şi variante mai accesibile.
comentarii: 0

Cel mai cool brand de cosmetice din România vine de la Cluj

facebook.com/farmec.romania
Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, extinde palmaresul brandului Gerovital cu o nouă distincţie – „Cel mai cool brand de cosmetice al anului 2017”, obţinută în cadrul Galei Forbes 100 COOL Brands, datorită inovaţiei şi performanţei brandului, care a revoluţionat piaţa locală de cosmetice.
comentarii: 0

LIVE. Cum va arăta Clujul digital

În emisiunea 1 la 1 de vineri, de la 13:00, invitat în studioul Realitatea FM Cluj, este directorul general al NTT DATA România, Daniel Metz.
comentarii: 0

Târgul de Crăciun îşi deschide porţile astă seară, patinoarul mai aşteaptă FOTO

Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii va fi deschis în această seară, însă clujenii vor mai avea de aşteptat până să încerce noul patinoar amenajat în jurul statuii lui Matei Corvin.