Eveniment

comentarii: 0

Suspecţii arestaţi în Spania, inculpaţi pentru terorism. Celula islamistă viza "Sagrada Familia"

Cei patru suspecţi arestaţi preventiv pentru atentatele din Spania, soldate cu 15 morţi şi 120 de răniţi, au fost puşi sub acuzare pentru activităţi teroriste, unul dintre ei afirmând în instanţă că planul prevedea comiterea unor atacuri mai ample, vizând inclusiv Catedrala "Sagrada Familia".
comentarii: 0

Kovesi: Nu am informaţii despre implicarea unor autorităţi în procesul electoral la prezidențialele din 2009

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a transmis o scrisoare Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009, precizând că în exercitarea atribuţiilor sale de serviciu sau în timpul liber nu a luat la cunoştinţă de implicarea unor instituţii sau persoane care ar fi viciat rezulatul alegerilor.
comentarii: 0

Dan Şova, scandal cu poliţia. Înregistrarea, mai veche, publicată acum: „Loveşte-mă! Dă-mi un cap în gură” - VIDEO

Fostul ministru Dan Şova a fost filmat la Predeal, în urmă cu câţiva ani, într-o altercaţie cu câţiva poliţişti care i-au cerut să se legitimeze.


comentarii: 0

Tragedie pe autostradă, în Belgia. Un român a murit şi alţi patru sunt răniţi

Accidentul a avut loc în Belgia pe autostrada E34 Anvers-Eindhoven. Microbuzul implicat transporta români. Din păcate, o persoană a decedat pe loc și alte patru au fost rănite.
comentarii: 0

OFICIAL. Starea gazonul de pe Cluj Arena după Untold

Noul tip de porta-floor folosit la Untold 2017 a fost o alegere bună. Gazonul a fost deterioriat în proporţie foarte mică, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.
comentarii: 0

Centura de "diamant" a Clujului, în pericol din cauza unei alunecări de teren

Centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Apahida - Vâlcele, ar putea fi afectată din cauza unei alunecări de teren pe fosta rampă de gunoi a oraşului. Albia unui pârâu din zonă este blocată de deşeuri, iar dacă va ploua mult, apa revărsată va eroda centura.