Eveniment

comentarii: 0

Amenzi de peste 11.000 de lei în piețele agroalimentare din Cluj

În intervalul 20 – 22 iunie 2017, poliţiştii locali au desfăşurat mai multe acțiuni de control în piețele agroalimentare din cartierele Mănăștur, Mărăști, în piața agroalimentară din incinta Complexului Multiplex “Leul”, precum și în imediata vecinătate a piețelor.
comentarii: 0

Băsescu: PSD, deturnat în interes propriu, de câţiva submediocri ca intelect, dar vicleni şi guralivi

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat vineri că PSD este deturnat în folosul influenţei şi puterii unor "incompetenţi şi guralivi", precum Liviu Dragnea şi Gabriela Firea, afirmând că trebuie să se decidă "foarte rapid, dacă vrea să redevină partid politic viu, util ţării".
comentarii: 0

Imaginea României pe plan extern, în dezbatere la UBB, la Forumul de Diplomaţie Publică

UBB a fost vineri gazda celei de-a V-a ediţii a Forumului de Diplomaţie Publică, în organizarea Centrului pentru Studii Internaționale, în parteneriat cu Centrul pentru Studiul Democrației și Centrul pentru Diplomație Publică.
comentarii: 0

Theresa May: Oferta pentru cetăţenii UE care vor locui în Marea Britanie după Brexit este foarte corectă şi foarte serioasă

Premierul britanic Theresa May a declarat, vineri, că oferta pe care a prezentat-o cu privire la drepturile cetăţenilor Uniunii Europene care vor locui în Marea Britanie după Brexit este foarte corectă şi foarte serioasă.
comentarii: 0

Restricţii de circulaţie la Cluj pentru concertul Andrea Bocelli

Duminică, 25 iunie 2017, cu ocazia concertului susținut de Andrea Bocelli pe stadionul Cluj Arena, vor fi impuse restricții de circulație pentru buna desfășurare a acestui eveniment.
comentarii: 0

Chestorul Camerei Deputaţilor, ameninţat în ziua moţiunii: Dacă trece, copiii nu îşi vor mai vedea părinţii

Mircea Drăghici, chestorul Camerei Deputaţilor şi trezorier al PSD, a declarat, vineri, că în ziua în care s-a votat moţiunea de cenzură a fost ameninţat prin sms că nici el, nici soţia nu vor sfârşi bine dacă moţiunea va trece.