Eveniment

comentarii: 0

Casa inteligentă VIKI, sistem revoluţionar de Home Automation prietenos cu deţinătorii animalelor de companie VIDEO

VIKI este singurul sistem de casă inteligentă care are integrată nativ o funcţie de securitate şi protecţie activă a casei, chiar dacă lăsăm animalul de companie în interiorul imobilului.
comentarii: 0

Bătaie între fanii lui ”U” Cluj și cei ai Stelei

Fanii lui U-BT Cluj și cei ai Stelei au fost la un pas de o bătaie generală în Parcul Central. Ultrașii au apucat să își împartă pumni, dar intervenția jandarmilor a calmat situați.
comentarii: 0

China, lovitură la adresa SUA. Zeci de spioni au fost executaţi sau au ajuns în închisori

Aproximativ 20 de spioni ai CIA din China au fost ucişi sau au ajuns în închisori, între 2010 şi 2012, dezvăluie The New York Times, citat de BBC. CIA nu a comentat informaţiile.
comentarii: 0

The New York Times: Internetul încurajează comportamente antisociale

Mediul online are numeroase probleme de conţinut care trebuie remediate, afirmă Evan Williams, cofondatorul platformelor Twitter şi Medium.
comentarii: 0

Gafele Melaniei Trump, în Arabia Saudită

Vizita lui Donald Trump în Arabia Saudită a fost marcată din start de câteva gafe de etichetă din partea soţiei sale, Melania.
comentarii: 0

Monica Macovei, noi declaraţii despre SIPA: Am decis în 2005 să nu mai primesc informări despre magistraţi

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a declarat, sâmbătă, că a decis să nu primească nicio informare de la SIPA şi nici nu a sustras informaţii din arhivă, în timpul mandatului său, afirmând că desfiinţarea SIPA a fost o măsură pentru independenţa Justiţiei.