Eveniment

comentarii: 0

Încă un pieton lovit. De ambulantă, pe Eroilor. FOTO

Un bărbat a fost lovit de o ambulantă, miercuri dupa masă, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Câteva persoane martore la accident susțin că bărbatul a fugit să treacă strada după ce ar fi furat cutia milei de la o biserică din zonă.
comentarii: 0
NEWS ALERTUPDATE

Accident mortal în Mărăşti FOTO

Un pieton a murit după ce a fost lovit de o betonieră. Accidentul a avut loc în jurul orei 15:00, în cartierul clujean Mărăşti.
comentarii: 0

Dezvăluirile unui „troll” angajat de Rusia: Ţelul era să-i instigăm pe americani împotriva Guvernului SUA

Un fost instigator online, angajat să răspândească propagandă pro-rusă şi ”discordie” în statele percepute ca fiind ostile Rusiei, a dezvăluit presei detalii despre ingerinţele Moscovei în cursa prezidenţială a SUA din 2016.
comentarii: 0

Percheziţii la clujenii care schimbau codul de bare al produselor și apoi le vindeau online

Poliţiştii au efectuat percheziţii pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale a doi bărbaţi din comuna Aghireşu. Aceştia ar fi schimbat etichetele produselor dintr-un magazin, reuşind astfel să achiziţioneze bunuri cu sume mai mici decât preţul real.
comentarii: 0

Ceața întârzie zborurile la Cluj

Cinci curse aeriene interne şi internaţionale operate, miercuri, pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, au înregistrat întârzieri din cauza ceţii.
comentarii: 0

Oraşul sirian Raqqa, fieful reţelei teroriste Stat Islamic, a fost eliberat

Grupuri insurgente susţinute de Statele Unite au eliberat, marţi, oraşul sirian Raqqa, care era sub controlul reţelei teroriste sunnite Stat Islamic, afirmă surse citate de postul Al Jazeera.