Eveniment

comentarii: 0

Grevă spontană la Depoul CFR Cluj

Peste 70 de angajaţi din Depoul CFR Cluj, care se ocupă de repararea locomotivelor şi de reviziile acestora, au întrerupt activitatea, miercuri, fiind în grevă spontană.
comentarii: 0

Înverzeşte Parcul Central din Cluj

Anotimpul rece, picnicurile şi plimbările clujenilor, cât şi evenimentele desfăşurate pe parcursul anului trecut au dus la dispariţia ierbii pe zone întinse din Parcul Central. Primăria promite să îndrepte situaţia în aprilie.
comentarii: 0

Cluj-Napoca va găzdui în premieră o etapă a Campionatului European de Raliuri

Transilvania Rally va găzdui, la începutul lunii mai, în premieră pentru Cluj-Napoca, o etapă a Campionatului European de Raliuri, care se va desfăşura atât pe asfalt, cât şi pe macadam.
comentarii: 0

Udrea: "Sentința din dosarul Gala Bute e o mascaradă"

Fostul deputat Elena Udrea a declarat că decizia judecătorească este un abuz, iar banii care i se impută reprezintă toate sumele menţionate, contravaloarea promovării României prin acest meci.
comentarii: 0

O studentă din Cluj a inventat o băutură din ghindă care înlocuiește cafeaua

Tânăra a creat o băutură din ghindă cu un gust şi o aromă similare, dar şi proprietăţi antioxidante, produs în curs de brevetare.
comentarii: 0

Elena Udrea, şase ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute"

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a fost condamnată, marți, de Înalta Curte de Casație și Justiție la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute".