Eveniment

A murit Rozi, actriţa care juca alături de cunoscutul personaj Rabă

Rozalia Rus, devenită cunoscută în cadrul emisiunii de divertisment „Ştirile de sâmbăta asta” s-a stins din viaţă azi noapte după ce a suferit o perioadă îndelungată de o boală cruntă.
  • Sursa foto ECLUJEANUL.RO

    Sursa foto ECLUJEANUL.RO

Cuplul Rozi şi Rabă a declanşat valuri de râsete în perioada anilor `90 în emisiunea „Stirile de sâmbăta asta". Rozalia suferea de cancer însă, chimeoterapia nu a ajutat-o, iar starea ei s-a agravat în ultima perioadă.

"Suntem tare supăraţi. A fost o femeie extraordinară, un suflet vesel. Suferea de cancer şi starea ei s-a înrăutăţit în ultima vreme. Vă daţi seama, chiar şi când facea chimioterapie, se strângeau bolnavele în jurul ei, fiindcă ea ştia să le ridice moralul. Dumnezeu să o primească în Rai!", a declarat un apropiat al familiei pentru ziardecluj.ro

Publicitate

Comentarii

Pentru Rozi

thumb down thumb up
joi, 3 noiembrie 2016, 09:11
de Iuliana Maria CHIDU

Draga Rozi, Ce pacat ca ai plecat asa de repede si cu asa de multa suferinta... Sper sa te gasim acolo in imparatia cerului atunci cand vom veni si noi! Ne rugam pentru tine si tu sa te rogi pentru noi!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!
raspunde

genocid

thumb down thumb up
miercuri, 21 decembrie 2016, 21:52
de vasile

chimioterapia UCIDE !! de ce mama naibii se mai foloseste aceasta otrava???? pe langa ca nu ajuta in cancer mai si chinuie pacientul ! nu vindeca cancerul,poate mareste durata de viata cu 1-2 ani dar tot moare pacientul !! este un genocid legalizat din care se castiga miliarde de dolar anual !!! treziti-va oameni buni !!! cancerul se vindeca dar nu cu chimioterapie !!! https://www.youtube.com/watch?v=XGJKH7EY1AY&t=272s
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.