Eveniment

Amendat după ce a ars deşeuri pe un drum din Cluj

A incendiat componente din plastic de la contoarele de gaz, cauciucuri și alte deșeuri pe un drum adiacent B-dului Muncii. A primit 6.000 lei amendă.
Publicitate
 

Au fost efectuate verificări constatându-se faptul că au fost incendiate componente din plastic de la contoarele de gaz, cauciucuri și alte deșeuri.

În urma indiciilor găsite la fața locului și a verificărilor suplimentare efectuate în zilele următoare, a fost identificat domnul C.I.D., care se face responsabil pentru depozitarea deșeurilor și producerea incendiului.

Persoana vinovată a fost sancționată contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2005-privind protecția mediului, cu amendă în valoare de 6000 lei.

În urma măsurilor dispuse, deșeurile au fost ridicate, iar zona a fost salubrizată pe cheltuiala persoanei responsabile pentru fapta în cauză.

Poliția Locală reamintește faptul că depozitarea și incendierea deșeurilor sunt interzise, iar aceste fapte atrag sancțiuni în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

 

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.