Eveniment

Amenzi de 6.000 lei pentru comerţ neautorizat în centrul Clujului

Poliţiştii locali din Cluj-Napoca au confiscat 250 de kg de legume și fructe și au dat amenzi de 6.000 de lei pentru comerț neautorizat în centrul oraşului.
Publicitate
 

Au fost identificați 2 agenți economici care comercializează legume și fructe la punctele de lucru de pe strada Memorandumului nr. 13, respectiv stada. Iuliu Maniu nr. 6, care și-au expus și comercializat legume și fructe în exteriorul spațiilor comerciale, direct pe domeniul public.

Pentru neregulile constatate au fost încheiate 2 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 6.000 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 765/2017, completată cu H.C.L. nr. 794/2017 şi ale Legii nr. 12/1990 republicată. De asemenea, au fost confiscate 250 kg de produse, legume și fructe comercializate în locuri neautorizate (fasole verde, ardei, spanac, pere, nectarine, prune, banane, struguri, zmeură).

Acţiunile pentru identificarea celor care practică astfel de comerț neautorizat continuă şi în perioada următoare, atât în zona ultracentrală, cât și în cartierele municipiului.

 

Publicitate

Comentarii

Bravi bărbați!!!

thumb down thumb up
vineri, 22 septembrie 2017, 17:42
de Lucian

Mare reușită a poliției primăriei!!! Au amendat câțiva necajiți care oricum o duc greu, au confiscat fructe și legume.....250 kg .Trei octogenari care au demnitatea să nu întindă mâna să cerșeasca sunt contravenienții unul cu varză ,unul cu 15 kg de. mere și o babă gârbovă care vindea hrean ,mărar și cimbru.. Bravi falnici aparatori ai legii. Sunt mândru că sunt clujean. Rușine EMIL BOC!!!!!!!!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.