Eveniment

Andreea Marin Bănică le învaţă pe mamele din Cluj să împace familia şi profesia

Vedeta Andreea Marin Bănică vine la Cluj, unde susţine un atelier organizat de fundaţiile Preţuieşte Viaţa şi Estuar.
Publicitate

Atelierul „Sunt mamă: cum împac viaţa profesională cu viaţa familială şi cu dorinţele proprii?” are loc în 21 februarie, în Sala Mare a Primăriei Cluj-Napoca. Un atelier identic are loc şi în Zalău, trei zile mai devreme, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Invitatul special al atelierului este consilierul premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass, care este lector universitar la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale de la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Atelierul este gratuit.

“Dezbaterea de pe data de 18 februarie din Zalău şi de pe 21 februarie din Cluj oferă oportunitatea de a discuta pe marginea unor teme importante în cadrul unei dezbateri gratuite cu circa 200-300 de mame, alături de experţi în drepturile femeilor, sănătate, legislaţie, formare profesională, antreprenoriat, comunicare sau cu femei care au fost în situaţia lor dificilă, au reuşit să o depăşească şi au cunoscut ulterior succesul”, arată organizatorii.

Publicitate

Comentarii

Profesia instructorului?!

thumb down thumb up
vineri, 11 februarie 2011, 21:24
de Mora Alex

"Andreea Marin Bănică le învaţă pe mamele din Cluj să împace familia şi profesia" Nicaieri in articol nu se mentioneaza profesia acestei doamne in afara de cea de "vedeta" de aceea ma intreb: oare ce profesie practica doamna si cu ce rezultate care sa o califice la sustinerea acestor conferinte?
raspunde

Andreea Banica sau Vass ?

thumb down thumb up
duminică, 13 februarie 2011, 00:26
de Sorina

In titlu e Andreea Marin Banica. In cuprins Andreea Vass !?!?!?! Care o fi stirea corecta ? Bata-va sa va bata...profesionalismu'
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.