Atenţie unde vă reparaţi maşina! 20 de ateliere auto din Cluj, închise de autorităţi

Atenţie unde vă reparaţi maşina! 20 de ateliere auto din Cluj, închise de autorităţi
În urma unui control, au fost descoperite mai multe nereguli la atelierele auto din oraş.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciilor Inspecţie comercială şi Control protecţia mediului, în colaborare cu angajaţi ai Ministerului Transporturilor - Registrul Auto Român (RAR) au desfăşurat în această săptămână o amplă acţiune de verificare a atelierelor de reparaţii şi dezmembrări auto, care funcţionează pe raza municipiului, a anunţat Primăria Cluj-Napoca.

La acţiune au participat şase poliţişti locali şi cinci angajaţi ai RAR Cluj, care au verificat 26 de puncte de lucru, în special din zonele Bd. Muncii, str. Oașului, cartierele Dâmbul Rotund și Someșeni.

Potrivit primăriei, neregulile constatate în timpul verificărilor au fost lipsa acordului de funcţionare şi a aprobării de orar eliberat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, lipsa autorizaţiilor tehnice eliberate de către RAR Cluj, nerespectarea condiţiilor iniţiale de autorizare, nerespectarea regimului de colectare a deşeurilor.

Au fost încheiate, în total, 26 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 24.700 de lei, iar în 20 de cazuri s-a dispus suspendarea activităţilor.

Loading...
Comenteaza