Eveniment

UPDATE Automobil Porsche, căzut în lacul din Gheorgheni. Şoferul a ieşit prin trapă FOTO / VIDEO

O maşină de teren a căzut în lacul de lângă Iulius Mall.

Este vorba de o maşină Porsche Cayenne, model care costă aproximativ 100.000 de euro.

UPDATE 11.45. Autoturismul este scos în aceste momente din lac de o maşină a unei societăţi de tractare, chemată de fratele şoferului. Şoferul din urmă a plecat de la faţa locului imediat după incident şi s-a întors după o oră, dar, văzând ziariştii, a plecat imediat. Abordat de reporterul ziuadecj.ro, şoferul a refuzat să facă orice fel de declaraţii.

Ioan Pop se afla la pescuit pe lacul din Gheorgheni când s-a întâmplat incidentul. "Puneam momeala, am auzit un bubuit puternic şi am văzut maşina în lac. Şoferul a deschis trapa de deasupra, a ieşit şi a plecat", a declarat Pop, care a completat că şoferul nu părea băut: "Era palid, dar atât". Vezi mai jos ce spune pescarul:

Şoferul s-a prezentat la secţia 3 de Poliţie la scurt timp după incident şi a fost audiat. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, arată purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Publicitate

Comentarii

Aleea aceea trebuie inchisa

thumb down thumb up
luni, 23 iulie 2012, 12:12
de Cetatean

Indiferent de cauza acestui accident, e un semnal in plus ca acea alee trebuie inchisa traficului auto, si sa se amenajeze acolo acces doar pentru persoanele care vor sa faca miscare (alergare, plimbare pe jos sau cu biciclete, role etc). Cine iasa din parcarea de langa Auchan poate sa mearga pe strada Intre Lacuri, si apoi sa faca stanga in Teodor Mihali, sau unde are de mers! Sau acele masini pot sa iasa pe la iesirea principala.
raspunde

drum pe langa lac

thumb down thumb up
marţi, 24 iulie 2012, 04:29
de Se

probabil omu` nu era din cluj, si nu cunostea zona, ete pleosc, o balta, hai sa vad stie Porsche-u sa inoate? toata lumea e critic pana pateste ceva, dupa e super victima. bravo bai, bravo.
raspunde

"Porche", nu am auzit de marca asta!!!

thumb down thumb up
luni, 23 iulie 2012, 12:19
de eu

Ziaristi incompetenti!!! Macar titlul sa nimeriti corect!
raspunde

pt. competentul "eu"

thumb down thumb up
luni, 23 iulie 2012, 15:43
de gramaticul

praleo, de ce te apuci tu de criticat fara sa cunosti bine limba romana? se zice SA-L nimeriti corect, nu sa nimeriti corect:)))
raspunde

Alee inchisa

thumb down thumb up
luni, 23 iulie 2012, 15:51
de ionut

Subscriu pentru inchidera pentru masini a aleilor de langa lac. Ce se intampla daca erau oameni in zona aia, de ex: ora 19-20 seara...ce se intampla? Chiar e nevoie de mai multe semne pentru inchiderea circulatiei?
raspunde

Aleea

thumb down thumb up
luni, 23 iulie 2012, 17:54
de gogu

Aiurea, ar trebui sa se faca cursa de formula unu in juru lacului:) de ce sa alerge lumea sau sa se dea cu bicicletele:) ca oricum nu mai ai unde sa faci miscare in orasul asta:) darami-te sa te dai cu bicicleta in oras e sinucidere curata:)
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.