Eveniment

Aventură ca-n filme, în numele dragostei. A fentat securitatea Aeroportului Cluj pentru a ajunge la iubită

Puterea dragostei nu trebuie subestimată. Drept dovadă, un clujean îndrăgostit a prins aripi şi a învins aproape toate obstacolele întâlnite în cale pentru a ajunge la iubita sa din Anglia.
  • Foto: arhivă personală Claudiu Gabriel Constantin

    Foto: arhivă personală Claudiu Gabriel Constantin

Publicitate
 

Disperat că nu a mai găsit bilet de avion, Claudiu Gabriel Constantin, un bărbat de 30 de ani, a trecut la măsuri extreme. Mai precis, marţi dimineaţa, el a reuşit să fenteze complet securitatea Aeroportului Cluj şi să urce la bordul unui avion Wizz Air, pregătit să decoleze spre Londra în câteva ore.

Potrivit adevărul.ro, el voia să aştepte îmbarcarea celorlalţi pasageri, după care să pornească liniştit, fără bilet, spre Anglia. Planul său a eşuat întrucât, ajuns la bordul aeronavei, a decis să-şi facă mai multe selfie-uri în cabina piloţilor. Ar fi scăpat şi cu asta, dacă nu ar fi folosit bliţul camerei foto a telefonului mobil, lumină observată de angajaţii aeroportului, care au chemat panicaţi autorităţile.

Pentru a-şi arăta dragostea, clujeanul s-a lăudat cu fotografiile făcute pe reţeaua de socializare Facebook, una dintre ele fiind însoţită de versurile piesei "La tine aş vrea să vin" a formaţiei Bere Gratis. „De-aş fi pasăre să zbor, să ajung unde mi-e dor, La tine aş vrea să vin", a transmis el.

Contactat de reporterul Adevărul, Gabriel a negat incidentul, susţinând că  fost invitat de pilotul aeronavei în cabină. În urma celor întâmplate, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

 

Publicitate

Comentarii

DEMISIA

thumb down thumb up
miercuri, 28 ianuarie 2015, 13:34
de Lucain

Cineva trebuie sa isi dea demisia urgent! Vad ca dvs tratati subiectul in gluma. Ce s-ar fi intamplat daca era pe un aeroport in euroa? Cei 1000 angajati ai aeroportului si conducerea sunt mai preocupati sa nu isi faca Tg Mures o parcare mai mare ... daca se intampla o nenorocire, ce zicem atunci?
raspunde

Grav

thumb down thumb up
miercuri, 28 ianuarie 2015, 16:15
de mario

Omul cred ca are probleme psihice. Cred ca ar trebui schimbati cei care se ocupa de securitatea aeroportului.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.