Eveniment

Bani europeni pentru patru proiecte din Cluj. Vezi pe ce merg banii VIDEO

Un număr de patru contracte de finanţare europeană au fost semnate ieri la Ministerul Dezvoltării Regionale, pentru obiective de investiţii în Cluj-Napoca, finanţate prin Programul Operaţional Regional pentru poli de creştere.

 

Este  vorba de proiectele pentru modernizarea şi extinderea transportului public în zona metropolitană, inclusiv implementarea sistemului de ticketing (9,3 milioane de euro), centrul regional de excelenţă pentru industrii creative din dealul Lomb (15,9 milioane euro), construirea de locuinţe sociale pe strada Iuliu Coroianu (2,3 milioane de euro), şi respectiv construirea centrului multifuncţional de pe strada Înfrăţirii (900.000 euro). Vezi detalii despre sistemul de ticketing

Cele patru proiecte au o valoare totală de 28,4 milioane de euro, din care UE asigură 15,5 milioane de euro şi au fost semnate  din partea MDRT de ministrul Cristian Petrescu.

Vezi mai jos declaraţia video a primarului Radu Moisin:

Publicitate

Comentarii

Gratis?

thumb down thumb up
joi, 3 mai 2012, 13:59
de Mihai

In pagina principala scire 15,5 milioane de euro gratis. Cum adica gratis? Banii aia tot noi ii platim la UE in fiecare an, sa nu credeti ca vine cineva si iti da bani gratis. Asa ceva nu exista. Cofinantarea cine o asigura? Ministerul sau primaria Cluj-Napoca?
raspunde

Bani europeni

thumb down thumb up
joi, 3 mai 2012, 15:17
de paul

Acesti bani sunt alocatti de catre Uniunea Europeana fiecarei tari membre in parte iar primarii din orasele care fac parte din tara respectiva trebuie sa stie sa profite de aceste beneficii!Felicitari autoritatilor locale pentru proiectele desfasurate si care sunt in curs de desfasurare!
raspunde

Foarte bine

thumb down thumb up
joi, 3 mai 2012, 17:30
de MihaiH

Ma bucur sa vad ca s-au aprobat si semnat; pana la urma indiferent cine da banii, faptul ca acestia (sau o parte) sunt folositi in Romania (si mai ales in Cluj) este excelent. Gandindu-ma la locuintele sociale, sper sa nu se construiasca mizerii, in ideea ca o locuinta sociala este echivalentul unui penitenciar. Cred ca orasul asta si-a incasat partea de porcarii comuniste si postcomuniste; imi doresc constructii decente (cel putin).
raspunde

GATA!

thumb down thumb up
joi, 3 mai 2012, 18:58
de Edi

ULTIMUL CADOU DE LA BOC dragi Clujeni. Sa va fie de bine ca prea mult s-a turnat inspre voi. Mai lasatii si pe altii sa respire ca nu e Clujul singurul loc unde e nevoie de bani pt proiecte. V-ati distrat destul. Gata! :)
raspunde

Felicitari

thumb down thumb up
vineri, 4 mai 2012, 13:57
de Maria

Felicitari autoritatilor locale pentru proiectele desfasurate si mai ales pentru atragere de fonduri europene, Clujul chiar merita asa ceva!
raspunde

Felicitari administratiei si dlui Moisin

thumb down thumb up
vineri, 4 mai 2012, 07:15
de cineva

Proiecte pentru Cluj si pentru clujeni.... felicitari dl Moisin!
raspunde

BRAVOOO CLUJ NAPOCA

thumb down thumb up
vineri, 4 mai 2012, 10:55
de BRAVO CLUJ NAPOCA

Moisin ar trebui sa fie modest pt ca stie el de ce. Nu cred ca ar trebui sa se bata cu caramida in piept pentru proiectele clujului, gandite si muncite de altii. HADETI SA NE GANDIM LOGIC moisin nu are niciun merit ( sau poate ca fff putine) in realizarea unor proiecte care au fost concepute si s-a muncit la ele de acum 2 ani. Cred ca va dati seama ca sunt cativa oameni acolo care muncesc cu adevarat. Eu ii felicit si sper ca si moisin ii apreciaza.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.