Eveniment

NEWS ALERTUPDATE Bărbatul luat de viitură în Mărgău a murit VIDEO

O persoană a fost prinsă de viitură pe raza satului Ciuleni, din comuna clujeană Mărgău.

UPDATE: "Azi a fost o rupere de nori, un timp nepotrivit care în maxim jumătate de oră a afectat mai multe gospodării din sat. Omul care a fost surprins de viitură s-a dus să dea de mâncare la animalele din şură, l-a surprins viitura, nu s-a mai putut retrage şi l-a luat apa, l-am găsit la vreo 500 de metri în aval, decedat", a declarat primarul din Ciuleni, Petru Ungur.

Aproximativ 20 de gospodarii au fost inundate. Localnicii spun că nu au mai avut astfel de inundaţii în zonă. Au mai avut de furcă cu ploile abundente în urmă cu 6-7 ani, dar nu a fost prăpăd ca şi astăzi.

"O plouat, o tunat, o fulgerat, o venit viitura de pe pădure şi de pe dealuri şi unde s-o întâlnit apa o venit şi o intrat cu viteză. O rupt garduri, o distrus culturi, o intrat în case, o fost prăpăd. Şi cel mai rau e că o murit omul ăsta, el saracu o stat în şura şi nu s-o gândit că vine apa şi îl ia", a povestit o localnică.

În sat urma să ajungă şi o comisie a Prefecturii, care va stabili pagubele materiale produse de ploi.

-------------------

UPDATE: Persoana luată de viitură în Ciuleni era un bărbat de 60 de ani. Un localnic a alertat autorităţile după ce a văzut cum bărbatul a fost luat de ape.

-------------------------

Pompierii de la Detaşamentul Huedin au recuperat persoana în cauză şi au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes. La faţa locului au ajuns şi medicii de pe ambulanţă.

Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru judeţul Cluj în intervalul orar 14:20-16:00. O astfel de atenţionare a fost emisă şi la ora 10:00, iar în jurul prânzului a plouat torenţial, pe alocuri cu grindină.

Institututul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare de inundații ce vizează şi râul Someşul Mic, pe teritoriul judeţului Cluj.

Publicitate

Comentarii

a fost cumva umil boc?

thumb down thumb up
marţi, 27 mai 2014, 14:40
de amaratu

Vai ce m-am speriat, am crezut ca e vorba de piticania umil bou. Dar, ca sa spui, la inaltimea lui si un mic paraias de munte poate fi considerat o viitura. Noroc ca se poate tine si salva de o gasca sau ratza.
raspunde

or fan

thumb down thumb up
marţi, 27 mai 2014, 15:19
de la Margau

Bine ca n-a fost tac'tu ca ramnea orfan un mare bou.
raspunde

bor fanule

thumb down thumb up
marţi, 27 mai 2014, 16:00
de tot eu

Vezi ca la bou mai suge vitelul asa ca iti dau voie, sa sugi si tu, poate te saturi, handicapatule, ca de tomberoane cred ca te-ai saturat, lingau mic de putze pitice bocciste.
raspunde

jeguri umane

thumb down thumb up
miercuri, 28 mai 2014, 09:33
de clujean

sa moara scumpa de ma-ta de jeg ordinar. tu faci legatura cu Boc cand a murit un om luat de inundatii. sa-ti fie rusine, jegule. sper sa moara familia ta in chinuri.
raspunde

RUSINE

thumb down thumb up
marţi, 1 iulie 2014, 08:59
de sorina

Pai sa-ti fie rusine nesimtitule.Dumnezeu sa-l odihneasca pe bietul om.Din pacate in Margau viituri vor mai veni pentru ca s-a taiat padurea.Deci natura se razbuna.
raspunde

zona montana

thumb down thumb up
marţi, 27 mai 2014, 18:35
de la Ic Ponor

Alupigus tuturor cetatenilor din frumoasa si pitoreasca comuna Margau. Merita, este foarte frumos, zona de munte. Sa nu uitati, anterior operatiunii sa anuntati sosirea, ar fi pacat sa ratati prezenta maxima. Va asteptam cu drag!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.