Eveniment

Cărţi de identitate pentru locuitorii comunei Mărişel

Cetăţenii de pe raza comunei Mărişel, care au buletinele de identitate expirate, sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, precum şi tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani vor putea depune, mâine, documentele pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Cetăţenii de pe raza comunei Mărişel, care au cărţile de identitate expirate, sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, se pot prezenta cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, mâine, de la ora 09:00, la sediul Primăriei Comunei Mărişel.

Potrivit consiliului judeţean, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate, o echipă de funcţionari din cadrul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, se va deplasa, mâine, 24 iunie, în localitatea Mărişel, cu staţia mobilă.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.