Eveniment

Ce măsură a luat Comisia de Circulaţie pentru cea mai periculoasă stradă din Cluj

Au fost 9 accidente şi mai multe tamponări uşoare anul acesta, în partea superioară a variantei de legătură între cartierele Zorilor şi Mănăştur.
Publicitate
 

Initial, accidentele se petreceau in partea de jos a strazii Frunzisului, dar in ultima perioada, odata cu deschiderea supermarketului Lidl, zona fierbinte s-a mutat mai la deal.

"Nu am constatat să existe o legătură între accidente şi deschiderea supermarketului", a spus Mirela Mărincean, şefa Comisiei de Circulaţie din Primărie. "De vină este neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic", a subliniat reprezentantul Poliţiei Rutiere.

Pentru prevenirea accidentelor, s-a decis instalarea unui prag de sol la coborare şi benzi rezonante la urcare, plus stâlpisori separatori de trafic. "Cer implementarea imediată", a spus in final primarul Emil Boc.

Citeşte şi Cea mai periculoasă stradă din Cluj-Napoca. Evit-o, dacă poţi - GALERIE FOTO cu accidente

Farsă cu repetiţie. Lidl păcăleşte primăria din nou

Publicitate

Comentarii

Incompetenta primăriei Cluj-Napoca

thumb down thumb up
miercuri, 8 martie 2017, 21:25
de BOB

Trec zilnic pe tronsonul de drum in discuție, de mai bine de cinsprezece ani cu auto personal. Problema la Lidl este ca accesul este chiar in curba, o soluție neinspirata atât pentru proiectanți cat si pentru cei care au aprobat-o din partea primăriei Cluj-Napoca. “Fuga” după bani a ambelor tabere, produce crime, mor oameni nevinovați. Sa faci un drum lateral într-o curba la aproape 180 grade si in panta atât mare, doar in Romania se putea întâmpla, pentru ca aici sunt incompetenții. După părerea mea asta este cauza majora a accidentelor in zona. Un alt aspect pe care îl observ zilnic: banda 1 este plina de denivelări. In locurile in care au fost lucrări, asfaltul a fost reparat in bătaie de joc; apoi canalele sunt ori prea înalte, ori scufundate in asfalt la 5-8 cm. Nu înțeleg, atât de incompetenta este primăria Cluj-Napoca, nu este nimeni in primărie care verifica drumurile, cine a recepționat lucrările? Problemele astea fac ca șoferii sa circule pe banda 2, inclusiv camioanele circula pe banda 2, iar depășirile se fac pe banda 1, ceea ce este anormal si bineînțeles ca produce accidente. Nu înțeleg cum nu observa nimeni de la primăria Cluj-Napoca niște lucruri atât de simple. Dimineața este aglomerat la urcare, iar seara este coada la coborâre. Dimineața la urcare, după ce se descongestionează traficul, vin polițiștii cu radarul, care stau in vârful dealului din curba. Unde este primăria Cluj-Napoca, de ce nu analizează problemele, cauzele? De ce pun întotdeauna presiune pe șoferi? Va spun eu: din cauza incompetentei, a lipsei de respect pentru cetățeni, pentru ei suntem ultima grija.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.