Eveniment

Ce se întâmplă când inteligenţa artificială VIKI întâlneşte Amazon Echo Dot VIDEO

Dezvoltarea primului sistem de casă cu adevărat inteligentă din România înseamnă multe ore de muncă în echipă. Înseamnă schimb de idei, linii de cod nesfârşite, ore întregi de discuţii (uneori în contradictoriu), înseamnă eşecuri, reluarea muncii de la capăt şi, de multe ori, înseamnă distracţie – totul în echipă, în echipa VIKI!
Publicitate
 

În ultimele zile, sistemul de home automation VIKI a reuşit să integreze în aplicaţie facilitatea de comandă vocală prin intermediul Amazon Echo DOT. Şi această inovaţie s-a făcut după cum am descris mai sus - cu încercări, eşecuri şi momente amuzante. În primul rând, a fost necesar să se stabilească o legătură între „Alexa" (numele dat dispozitivului Amazon Echo DOT) şi VIKI pentru a le convinge să lucreze împreună.

Cum s-a testat noua prietenie dintre VIKI şi Alexa, cum funcţionează comanda vocală şi cât de bine se înţeleg cele două puteţi vedea în cel mai recent video.

Mai multe informaţii AICI.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.