Eveniment

Ce spun autorităţile despre posibilitarea mutării "Cerbului de aur" la Cluj VIDEO

"Cerbul de Aur" s-ar putea muta la Cluj. Asta propune un blogger clujean, care este de părere că, atâta timp cât marca festivalului nu este a municipiului Braşov, acest eveniment poate fi organizat oriunde în ţară.

Dacă la Braşov Cerbul de Aur se organiza în Piaţa Sfatului, la Cluj evenimentul ar putea fi organizat în Piaţa Unirii, pe Stadionul Cluj Arena sau pe Valea Gârbăului, spune bloggerul clujean Lucian Fanea. Mai mult, acesta este de părere că la Cluj s-ar găsi şi suficienţi sponsori, iar pentru organizarea evenimentului nu ar fi nevoie de mai mult de 500 de mii de euro.

"M-am gândit că în contextul în care Clujul oricum vrea să devină capitală culurală europeană şi are nevoie de evenimnte majore culturale, cred că Cerbul de Aur chiar ar fi unul dintre acele evenimente care ar fi ceva extraordinar pentru oraş", spune bloggerul Lucian Fanea.

Clujeanul spune că a trimis deja propunerea atât Consiliului Judeţean, cât şi Primăriei. Iar autorităţile par să vadă cu ochi buni o eventuală mutare la Cluj a renumitului festival.

"Cred că Clujul ca şi capitală a Transilvaniei poate să organizeze acest festival. Eu sunt onorat şi dacă pe Cluj Arena sau pe Valea Gârbăului se va face treaba asta, noi suntem dispuşi să discutăm cu organizatorii şi să iasă un lucru bun pentru Cluj", spune preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Contactat de reporterii Realitatea Tv Cluj, primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a evitat să comenteze posibilitatea ca Cerbul de Aur să fie mutat de la Braşov.

Reporter: Ancuţa Stăvar
Imagine: Rareş Râşnoveanu

 

Publicitate

Comentarii

buna idee

thumb down thumb up
sâmbătă, 10 august 2013, 07:38
de bula

sa-l mute, se va numi Bocul de aur.
raspunde

umil bou

thumb down thumb up
sâmbătă, 10 august 2013, 10:18
de dabija

Mai bine bo(c)ul de aur. Diferenta de la cerb la bo(c)u este doar lungimea coarnelor.
raspunde

excelent...

thumb down thumb up
duminică, 11 august 2013, 12:47
de ioana

Superb, minunat, toate superlativele din lume! Cu o conditie : sa-l faca pe Valea Girbaului, NU IN CENTRUL CLUJULUI !!!!
raspunde

nu

thumb down thumb up
duminică, 11 august 2013, 20:59
de bula

ar suna mai bine Bocul de aur pe centura de diamant.
raspunde

Hahahaaaa

thumb down thumb up
miercuri, 21 august 2013, 16:05
de CLUJEANUL

Festivalul cerbul de Aur merge foate bine in Brasov, nu inteleg de ce sa il mutam la Cluj? A venit un timpat cu o idee tampita hai sa mutam festivalul la Cluj, hai sa distrugem ceva ce merge bine in tara asta .
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.