Clujenii, momiţi să citească în parc

Clujenii, momiţi să citească în parc
Biblioteca Judeţeană Octavian Goga Cluj a lansat o nouă iniţiativă de promovare a lecturii, într-un mediu atipic. Pe parcursul lunii august, clujenii sunt invitaţi să profite de vremea bună şi să citească în parc.

În cadrul proiectului intitulat simplu "Lectură în parc", clujenii care vor merge în Parcul Central "Simion Bărnuţiu" în fiecare zi de miercuri a lunii august, între orele 10.00 şi 15.00, vor avea acces la colecţiile de carte şi presă ale bibliotecii.

Aceştia vor fi întâmpinaţi de către personalul bibliotecii, care va pune la dispoziţie o colecţie de peste 2.000 de titluri de cărţi şi periodice, aduse cu ajutorul autovehiculului special amenajat ca Bibliobus.

"Ne bucură această iniţiativă extrem de lăudabilă prin intermediul căreia Biblioteca Judeţeană Octavian Goga răspunde, o dată în plus misiunii sale, aceea de a facilita accesul clujenilor la educaţie, cultură şi cunoaştere. Totodată, proiectul este şi o invitaţie adresată clujenilor şi nu numai de a se apropia de natură, de lectură, o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber", a declarat vicepreşedintele cu atribuţii delegate de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj , Vakar Istvan.

Evenimentul este organizat de Biblioteca Judeţeană Octavian Goga Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

Loading...
Comenteaza