Eveniment

Clujenii petrec Crăciunul în stradă. Cu luminiţe şi steaguri

Clujenii nu vor să lase "PSD și ALDE să-şi bată joc de ţară" şi vor ieşi la proteste şi în preajma sărbătorilor de iarnă. Mai precis sâmbătă, în 23 noiembrie 2017, la ora 18.00. Punctul de întâlnire este Monumentul Memorandiştilor.

"Masacrarea Justiției de către PSD-ALDE, criticată de magistrați, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept și la adresa luptei anticorupție.

Este un asalt chiar la adresa democrației din România. Felul în care PSD și ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziției și a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care dorește pentru România o viață în libertate și democrație. La care se adauga si modificarile Codului de Procedură Penală și situația generală gravă din toate celelalte domenii ( sănătate, educație, economie, infrastructură, cultură, ecologie )
Hai sa le transmitem zi de zi PSD și ALDE că nu vom accepta să își bată joc de toată lupta acestei țări pentru a funcționa ca o țară demnă, liberă și funcțională ca stat de drept.

Vă propunem ca pe toata durata marsului (pol publicat in curand) sa tinem Led-urile telefoanelor aprinse, să veniți la voi cu lanterne, steaguri ( Romania, U.E, S.U.A, etc ) .

Nu uitați să dați invite la eveniment cunoscuților, să le scrieți în privat ( messenger, whats'up, instagram, etc ). Toți în stradă, pentru justiție, pentru democrație, pentru voi !", se arată în mesajul de protest publicat pe reţelele de socializare. 

 

Publicitate

Comentarii

mamifestatii

thumb down thumb up
vineri, 22 decembrie 2017, 09:02
de un clujan

Ce fel de titlu e asta ?Cati clujeni au iesit de regula in strada ?Cca 2-3% din locuitorii Clujului.Reprezinta cumva acest procent po****tia orasului ?Eu cred ca nu,ca sa nu mai vorbim de faptul ca multi dintre acestia nu sunt bastinasi.Asa ca titlul corect ar fi : o mica parte dintre clujeni protesteaza ...Dar voi de la Ziua sunteti echidistanti si neangajati ,nu ? Halal jurnalism ! Lasati clujenii in pace sa-si petreaca sarbatorile si nu mai incitati la anarhie.
raspunde

Postacii nu trbeuie ascultati

thumb down thumb up
vineri, 22 decembrie 2017, 11:09
de Sorin

Au fost foarte multi in strada. La ultimul protest au fost peste 10000. Voi postacii nici nu meritati raspuns.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.