Eveniment

Clujul, gazda elementelor lego. Pasionaţii au admirat construcţiile impresionante GALERIE FOTO

Sute de mii de piese de lego, asamblate minuţios de către pasionaţi, au fost expuse în weekend la Cluj. Iubitorii construcţiilor lego au avut ocazia să admire componente arhitecturale tradiţionale, trenulețe, scene de festival şi chiar elemente fantastice.
  • Construcţiile au variat de la tradiționalism până la elemente fantastice

    Construcţiile au variat de la tradiționalism până la elemente fantastice

Publicitate
 

 

Clujenii au fost aşteptaţi în weekend în cortul amplasat în parcarea hipermarketului Cora, acolo unde s-a desfăşurat  o expoziţie impresionantă de construcţii lego. 

La Cluj au fost expuse castele, o clădire de birouri, o gară, trenulețe, mașini sau construcţii Star Wars. Construcţiile reprezintă adevărate opere de artă construite din piese lego, pe diferite tematici care au variat de la tradiționalism până la elemente fantastice.

Pentru a construi aceste capodopere în miniatură, pasionații lucrează minuțios cu mii de piese de lego, în funcție de complexitate. Unele construcții sunt standard, altele, după imaginaţia lor. 

"Expoziţia a început de vineri, pe o suprafaţă de 36 de metri pătraţi. Au fost aduse aici elemente SF, elemente arhitecturale, trenuleţe, un festival medieval, iar lucrările sunt realizate de membrii asociaţiei Brickenburg", a declarat unul dintre organizatori, Sever Alicu.

Tot în cadrul expoziţiei, copiii au avut oportunitatea de se juca, de a testa piesele şi li s-a oferit ocazia de a învăţa şi de a-şi dezvolta imaginaţia.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.