Eveniment

Clujul spune şi el: BASARABIA e ROMÂNIA! Vezi FOTO

Campania de promovare a adevărului prin lipirea abţibildurilor cu mesajul ,,Basarabia e România” a ajuns la final. Clujul transmite 1.500 asftel de mesaje.

Campania Platformei Civice ACŢIUNEA 2012, ,,Blocul meu cunoaşte adevărul", a ajuns la final. În urma acestei campanii de promovare a adevărului istoric prin lipirea abţibildurilor cu mesajul ,,Basarabia e România", teritoriul Clujului a fost acoperit integral.

La Cluj, în activitatea de voluntariat, s-au implicat aproximativ 15 tineri, care, în ultimele două luni au lipit, pe mai multe clădiri din toate cartierele, abţibildurile campaniei.(cu mesajul Basarabia e România).

Potrivit organizatorilor, mesajul ,,Basarabia e România" va fi transmis mai departe în cadrul unei campanii care va cuprinde şi alte state din Europa. Prin extinderea spaţiului de răspândire a mesajului, Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 doreşte să sensibilizeze opinia publică externă cu privire la istoria românilor şi să promoveze în mod direct, vizibil şi concentrat episoade din istorie.

Publicitate

Comentarii

intrebare

thumb down thumb up
miercuri, 20 iulie 2011, 10:55
de Adrian

Oare ce ar fi sa ne vedem noi de treaba?
raspunde

mesaj

thumb down thumb up
miercuri, 20 iulie 2011, 13:22
de smecher

da asa e basarabia romania cum harghita si covasna e ungaria hahahahaha ne ajung nespalatii si cioflaingarii de la noi nu ne mai trebuie si altii
raspunde

Basarabia e Romania !!!

thumb down thumb up
miercuri, 20 iulie 2011, 13:51
de agrma

Traiasca Romania Dodoloata !!!
raspunde

Basarabia E ROMÂNIA!

thumb down thumb up
marţi, 2 august 2011, 19:32
de PSD-PNL=KGB

“Rusia voieşte să ia Basarabia cu orice preţ: noi nu primim nici un preţ. Primind un preţ, am vinde; şi noi nu vindem nimic ! nu dăm nimic şi nu primim nimic. Românul care ar cuteza să atingă acest principiu ar fi un vânzător.» (Mihai Eminescu, (“Cestiunea retrocedarii Basarabiei”), Timpul, 10 februarie 1878, in Opere, vol X, Ed. Academiei, 1989, p.46) "adrian" şi "şmecher" şi-au primit "eticheta". Atâââât!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.