Eveniment

Colonia Sopor, inundată de ploaia de marţi. Ce măsuri a dispus primarul GALERIE FOTO

Mai multe case din Colonia Sopor au fost inundate marţi seara, în urma ploii torenţiale. Autorităţile locale au intervenit de urgenţă în zonă, în vederea remedierii situaţiei.
  • Click pe foto pentru a vedea imaginea completă/ Sursa: Facebook Emil Boc

    Click pe foto pentru a vedea imaginea completă/ Sursa: Facebook Emil Boc

Conform primarului Emil Boc, zona a fost inundată din cauza colmatării şi a înfundării cu moloz din construcţii a unor canale de scurgere a apelor.

Prezent la faţa locului, edilul a dispus intervenţia de urgenţă cu utilaje ale RADP pentru desfundarea canalelor, în timp ce Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu motopompe pentru scoaterea apei din curţile persoanelor afectate de inundaţie.

În acest context, Boc a făcut un apel la toţi cetăţenii, să nu mai depoziteze ilegal deşeuri din construcţii, întrucât pot pune în pericol viaţa oamenilor.

"Primăria va intensifica controalele de profil. Doresc să mulţumesc ISU, RADP, Poliţiei Municipiului şi colegilor din primărie pentru intervenţia promptă şi răspunsul adecvat", a declarat Emil Boc, într-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook. 

El a precizat, în acelaşi timp, că în 2017 - 2018 este programată modernizarea străzii Sopor, conform prevederilor Planului Urbanistic Actual.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.