Eveniment

Controversa medicamentului care vindecã diabetul

Cercetãtorul clujean Roman Morar, inventatorul produsului “Diavit”, despre care afirmã cã vindecã diabetul, se aflã în conflict cu specialistii în domeniu. Acestia neagã proprietãtile curative ale medicamentului. Sãptãmâna trecutã, Roman Morar a primit, de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Mãrci (OSIM), brevetul pentru utilizarea unui produs medicamentos vegetal destinat prevenirii si tratãrii diabetului.

Roman Morar este profesor în cadrul Universitãtii de ªtiinte Agricole si Medicinã Veterinarã (USAMV) din Cluj-Napoca si studiazã puterile terapeutice ale afinului si, mai nou, ale cãtinei. Este autorul si coautorul a nouã brevete de inventii si a organizat primul laborator fitoterapeutic veterinar din tarã, în urmã cu 23 de ani. “Din anul 1982 mã ocup cu cercetarea în fitoterapie.

Am creat la început un concentrat de afine, Eridiarom, împrotriva diareei, si am observat cã acesta are efecte benefice si pentru tratarea diabetului. L-am îmbunãtãtit si am creat Diavit, care a apãrut pe piatã în 2005. De nouã ani, sunt interesat de studiul diabetului. Am scos o carte, «Diabetul-alternative fitoterapeutice», în anul 2004 si acum pregãtesc editia a doua”, a declarat profesorul Roman Morar.

“în urma experientelor pe soareci am descoperit un fapt uluitor care contrazicea lumea stiintificã internationalã: celulele beta din insulele Langerhans (din pancreas) se regenerau. Am constatat, dupã mai multe experinte pe animale, cã într-adevãr celulele beta latente, în urma administrãrii medicamentului cu afine, se refãceau.

 Tot în anul 2004, cercetãtorii de la Harvard confirmau teoriile mele si asa am prins curaj”, a explicat cercetãtorul motivele pentru care s-a ambitionat sã creeze produsul Diavit, un concentrat natural pe bazã de cãtinã si afin, despre care spune cã a dat mereu rezultate.

 

Mii de bolnavi se trateazã cu Diavit

 

Medicamentul nu se gãseste în toate farmaciile, asa cã, zilnic vin la laboratorul profesorului zeci de bolnavi pentru a cumpãra Diavit. “Vin aproximativ treizeci de oameni pe zi sã cumpere medicamentul si sã mã întrebe ce sã facã dacã au diabet. Am pacienti din toatã tarã si primesc mii de scrisori de multumire.

Am un pacient, un bãietel de un an si sapte luni din Dej, care a început tratamentul cu Diavit acum patru luni, si momentan a iesit de pe insulinã. S-a vindecat”, a declarat Roman Morar. Acesta a mai spus cã, în paralel cu medicamentul, pacientii ar trebui sã urmeze si un regim alimentar mai strict.

 “Eu le recomand sã mãnânce si fructe, ceea ce medicii interzic de obicei. Cel mai important este ca acestia sã nu mãnânce seara”, a spus Morar. “Vin si cumpãr si pentru cunostinte care nu sunt din Cluj. Este foarte bun medicamentul si într-adevãr are efecte. Mã simt mult mai bine de când îl iau”, ne-a declarat Georgeta N.

 “Vreau sã vã spun cã, de când iau Diavit, am scãzut doza de insulinã. Starea mea de sãnãtate este bunã”, ne-a mãrturisit si Gheorghe L.. “Cu toate cã medicii de specialitate nu sunt de acord cu Diavit, am în tratament douã persoane din Cluj care sunt de profesie medici. Nu stiu sã spun în cât timp se vindecã. Cu cât este depistat mai repede diabetul, cu atât mai bine.

Majoritatea celor care apeleazã la Diavit fac tratament cu insulinã în paralel, pentru sunt deja luati în evidenta celor de la Centrul de Diabet”, a mai afirmat Morar.

 

“Ar lua premiul Nobel“

 

Medicii specialisti de la Centrul Medical de Diabet Cluj-Napoca contestã teoria profesorului Roman Morar. “Diabetologii sustin cã diabetul este o boalã progresivã, deci nu este curabilã”, a declarat medicul specialist Mihaela Gribovschi.

 “Nu o sã recomandãm niciodatã acest tratament. Este un produs de plante si nu are nici un fel de studii de evidentã. Multã lume apeleazã la el pentru cã asa este credinta popularã. Multi beau ceai de teacã de fasole, sã le scadã tensiunea.

Noi, cei de la Centrul de Diabet, nu acceptãm acest produs natural si considerãm cã este o reclamã nejustificatã a unui produs care nu este atestat ca medicament de Agentia Nationalã a Medicamentului”, a spus medicul specialist Cristina Nitu.

 “Dacã ar vindeca diabetul, Morar ar lua premiul Nobel. ªtiu despre Diavit cã scade glicemia”, a declarat directorul Autoritãtii de Sãnãtate Publicã Cluj, Nicolae Deleanu.

Publicitate

Comentarii

colaborare

thumb down thumb up
vineri, 20 august 2010, 16:57
de cris

daca considerati ca se poate produce si comercializa acest medicament cantactatima
raspunde

pro diavit

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 august 2010, 18:10
de zimzi

Nu m-ar mira, d-na Nitu, sa fiti invitata la decernarea premiului Nobel, domnului profesor R.Morar. Cinismul dvs. ma dezarmeaza! Ar trebui sa recomandati Diavit, chiar si pentru simplul dar evidentul efect de scadere a glicemiei, si implicit, de scadere a dozei de insulina. Am folosit Diavit si m-am simtit mult mai bine, analizele sunt OK, insulina mult mai putina. un lect. univ. cu diabet.......
raspunde

diabet tip 1

thumb down thumb up
vineri, 3 ianuarie 2014, 14:16
de violeta dumitrean

Copilul meu are 1an si trei luni si are diabet de 1 luna, asi incerca si eu acest medicament dar este prea mica si m-ie frica sa nu-i fac ceva mai rau.Sunt disperata.Daca cineva stie cum pot ajunge la domnul profesor Morar astept un raspuns, va multumesc.
raspunde

DIAVIT

thumb down thumb up
luni, 6 octombrie 2014, 22:38
de LAURA COSTE

LA FACULTATEA DE MEDICINA VETERINARA-CLUJ-INTRE 12-14 (LUNI-VINERI)
raspunde

DIAVIT

thumb down thumb up
luni, 6 octombrie 2014, 22:39
de LAURA COSTE

LA FACULTATEA DE MEDICINA VETERINARA-CLUJ-INTRE 12-14 (LUNI-VINERI)
raspunde

Detalii

thumb down thumb up
duminică, 18 ianuarie 2015, 16:50
de Daniela

Buna, cum as putea lua legatura cu domnul doctor Morar ? Imi puteti lasa o adresa si un numar de telefon ?Multumesc!
raspunde

Tratament naturist

thumb down thumb up
vineri, 19 februarie 2016, 17:37
de Brandusa

Tratamentul pe bază de plante este cel mai recomandat. Medicamentele de sinteză( făcute din chimicale sunt periculoase. Am învățat atâta lucru în cei 57 de ani ai mei ... Nu vă fie frică să folosiți tratamentele naturiste, sunt cele mai bune! De obicei cei ce susțin medicamentele de sinteză susțin industria farmaceutică păpușărească
raspunde

Prostie

thumb down thumb up
miercuri, 12 august 2015, 23:03
de Valerian

Atata prostie nu mai vezi....ala e un sarlatan de medic veterinar ..repet veterinar..va considerati animale sa fiti tratati de el? Nu are nici un fel de competente...multi au intrat in come hiperglicemice din cauza lui..treziti-va
raspunde

Ce conteaza

thumb down thumb up
vineri, 21 august 2015, 13:00
de Coco

Mai intai, eu as intreba cate animale insulino-dependente a tratat cu medicamentul minunte. Nu conteaza ce trateaza, daca isi face treaba prost, dar multa reclama, nu?
raspunde

diavit

thumb down thumb up
miercuri, 26 august 2015, 14:13
de

Eu iau Diavit de 5 saptamani si doar 2 unitati de Lantus am redus, atat, nimic senzational. Ma intreb daca cei care posteaza aici sunt din echipa doctorului sau chiar au redus din insulina, e si un mesaj de la o persoana care scrie ca s-a vindecat. Am diabet de la sfarsitul lui aprilie, tin regim 180 carbohidrati, iar miscare fac la greu: minim 2 km de mers pe jos si stepper o ora pe zi. La inceput am sperat intr-o minune, acum imi suna a joaca cu durerea unor oameni bolnavi incurabil.
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
luni, 19 septembrie 2016, 17:40
de George

Stimate d-le medic confrate cu cel pe care-l numiti sarlatan. oare toti cei care recomanda catina si fructul de afin in tratamentul diabetului sunt sarlatani. Limbajul ma lasa mut. Acei care promoveaza in mod constient medicamente scumpe din import oare cum se numesc? Cu stima, un pamantean care descopera limbajul secolului XXI
raspunde

Trist punct de vedere.

thumb down thumb up
duminică, 1 ianuarie 2017, 20:25
de George

De multe ori apar opinii derutante din partea unor lideri de opinie care în afară de acuze nu au ce adăuga. Sunt acela care am testat pe propriul meu corp efectul medicamentului realizat de domnul profesor Morar fiind diabetic de tip II de 12 ani. Remarcabilă stabilitatea indicelui glicemic şi stabilitatea într-o plajă în jurul valorilor 115-130mg/dl. Aşadar stimate domn înainte de a folosi termenii mâniei proletare lăsaţi pe cei suferinzi să îşi exprime părerile mai înainte de a face asemenea afirmaţii.
raspunde

Pentru domnul doctor Roman Morar

thumb down thumb up
luni, 25 ianuarie 2016, 12:22
de gabriela

Am diabet de 7 ani si fac patru insuline pe zi ,,trei rapide novorapid cu 10 ui si una seara lantus cu 20 ui.As dori sa il intreb pe domnul doctor dupa cat timp se scade ui din insulina si cam cat?Multumesc
raspunde

d i a b e t

thumb down thumb up
luni, 31 octombrie 2016, 14:11
de BARANCAI MARIA

am luat nr.de telefon al d-lui profesor ; 0774.060.758 , iar nr.de fix. este 0264.59.63.84 int.260 - Sâmbăta între orele 9-12. Mult succes !
raspunde

Șanț diabetic, în ultima perioada nu mai scade glicemia sub 200.. doresc sa folosesc acest. Medicament , puteți sa-mi recomandați, ce rezultate ? Va mulțumesc

thumb down thumb up
miercuri, 29 noiembrie 2017, 18:30
de Boris

Șanț interesat de acest medicament. Ce recomanda'ți? Va mulțumesc.!
raspunde

diabet tip.2

thumb down thumb up
luni, 8 noiembrie 2010, 18:31
de Gal Imre

Am diabet de tip 2 din 2000.Pana azi,n-am mai auzit de DIAVIT,dar am sa-l incerc,n-am nimic de pierdut .Oare ce efect are asupra diabeticilor non insulino dependenti?
raspunde

efect benefic diavit

thumb down thumb up
miercuri, 17 noiembrie 2010, 16:53
de monica

la farmacia naturala mi s-a spus ca ; diavit-ul este produsul natural care regenereaza pancreasul si scade glicemia . Efectul este super de bun dar as dorii sa stiu la cluj unde se comercializeaza acest produs ; cat costa flaconul si va rog un nr. de tel. daca se poate , va multumesc .
raspunde

mesaj la monica

thumb down thumb up
marţi, 1 februarie 2011, 15:45
de cimpean petru

sunt la USAMV Cluj, si daca cineva doreste un nr de contact, ma pot interesa fara nici o problema nr tel 0740043198
raspunde

Cu multa incredere

thumb down thumb up
joi, 18 iunie 2015, 21:21
de Condoiannys Laura

Ma numesc LAURA CONDOIANNYS sunt din Baia Mare,si imi doresc din tot sufletul sa-l pot intalni pe domnul doctor Morar,intrucat in urma unor analize facute unui membru drag din familia mea i s-a descoperit diabet de tip 1 autoimun spun doctorii,dar inca mai are rezerve pancreatice,deocamdata nu face insulina dar este la o dieta prescrisa de ei,pina cica se termina rezevele de insulina.am intrat pe internet si am descoperit ca au mai fost si altii cu diabet tip 1 si s-au vindecat cu Diavit,va rog sa ma ajutati cu numar de telefon sau orice detaliu sa-l pot contacta,daca este cazul putem merge si la Cluj cu mult respect si incredere
raspunde

pe langa alte boli tensiune arteriala care le am si ipotenta care la fel sau dovedit desertaciunii cu tot felul de medicamente si naturiste de 4 ani situatia este la fel

thumb down thumb up
luni, 22 noiembrie 2010, 06:25
de sper sa nu fie o iluyie desarta cacan toate cazurile aprob macar ancercarile

* Mesaj:
raspunde

* Subiect:

thumb down thumb up
marţi, 1 februarie 2011, 17:17
de * Nume:

* Mesaj:
raspunde

diavit

thumb down thumb up
marţi, 22 februarie 2011, 11:42
de costel

unde gasesc diavit in constanta?va multumesc
raspunde

diavit

thumb down thumb up
vineri, 5 decembrie 2014, 22:40
de eu iau Diavit,dupa o luna deja am rezultate glicemia de dimineata este 145-160.Inaine o aveam180-190.nu am folosit insulina niciodata

raspunde
raspunde

diavit

thumb down thumb up
vineri, 25 martie 2011, 18:51
de torna_fratre

Eu iau Diavit de 1 an si pot sa va spun ca am plecat de la glicemie de 350,cu necesitate de insulina,insa am refuzat si am cerut sa incep un tratament cu sulfanmide pentru a vedea reactia organismului(medicul habar nu avea ce tip de diabet am ,daca este de tip 1 sau 2...). In timpul cat am luat sulfamide glicemia a scazut pana la 150-160. Dupa 1 luna de la inceperea tratamentului cu sulfamide am inceput sa iau si Diavit,cate 1 inainte de masa.Astfel ca dupa o luna de la inceperea tratamentului cu Diavit am renuntat la sulfamide si acum merg doar cu Diavit.Glicemiile sunt maxim 120 dimineata dar de obicei variaza intre 90 si 115 a-jeune.Iar la doua ore de la masa glicemia este sub 150. Varsta mea este de 35 ani,71Kg,iar mesele le-am impartit in 75-70-40 Hc plus 2 fructe ca si gustari ,deci am un total de 200 Hc pe zi.Mi s-a spus ca ar fi luna de miere,insa...dupa un an de tratament cu Diavit cred ca depasesc studiile de luna de miere care de obicei dureaza intre cateva saptamani si cateva luni. Dezechilibre glicemice(glicemii mari) pot sa apara in mometul cand sunteti bolnavi(gripe sau raceli puternice)insa dupa ce va refaceti glicemiile revin la starea de dinainte de afectiune. Sfatul meu,este sa incercati sa luati Diavit pentru ambele tipuri de diabet,si apropos la masa de seara repartizati aprox 60% din hidratii pe care-i mancati la pranz sau dimineata. Sanatate si glicemii sub 120, dimineata, va doresc.
raspunde

tratement cu diavit

thumb down thumb up
luni, 6 ianuarie 2014, 11:46
de ana ana

Cum mai sunteti cu glicemiile de la momentul refuzului si tratement cu Daivit ? Am si eu un baietel si practic metoda dumnevoastra. Sanatate va doresc .
raspunde

diavit

thumb down thumb up
joi, 25 iunie 2015, 20:24
de dorin

fiicamea de 4 ani ia diavit de 6 luni si nimic diferit ,din contra face insulina mai multa si dimineata tot in jur de 200 are. nu stiu ce sa mai zic . am fost si am vorbit si cu morar personal
raspunde

diabet tip 1

thumb down thumb up
sâmbătă, 26 septembrie 2015, 00:11
de dorin

fiicamea e diagnosticata cu diabet din septembrie anul trecut(2015) si avea glicemii si de 59 si de 400 si ia diavit din noiembrie dar glicemiile doar cresc, rar le are sub 160.ia diavit si-n momentul de fata dar nici un rezultat.o sa mai ia inca un an sa vad daca se schimba ceva , desi nu prea cred
raspunde

regim?

thumb down thumb up
duminică, 12 februarie 2017, 09:44
de ileana

Regim?
raspunde

regim?

thumb down thumb up
duminică, 12 februarie 2017, 09:44
de ileana

Regim?
raspunde

intrebare.

thumb down thumb up
vineri, 4 martie 2016, 21:22
de AURORA

ati putea detalia meniul dumneavoastra nu prea am inteles 75,70,70 daca ati putea fi mai expicit v-as fi indatorata multumesc, multa sanatate. Am glicemii mari acum iau diavit sa vad cum va fi, multumesc inca o data.
raspunde

unde am gasit

thumb down thumb up
marţi, 19 aprilie 2011, 16:14
de Maria David

Se gaseste foarte greu! Dar am rezolvat. Am cautat Diavit (pentru diabet) la mai multe magazine dar nu am gasit. Ziceau ca nu mai au pe stoc si ca vor comanda. Am incercat si la D-l prof. dr. Roman dar a durat mult pana am primit produsul. Cel mai repede si ieftin am fost servita aici: http://www.casaplantelor.ro/diavit-100658 Sper sa va fie de folos, Maria David - Iasi
raspunde

diavit

thumb down thumb up
miercuri, 13 iulie 2011, 15:23
de Stan Crina

este un produs extraordinar. am si eu diabet tip 2 care mia afectat vederea. Mi-am facut ochelari iar doamna oftalmolog mi- spus sa in cerc cu diavit. dupa trei luni nu mai aveam nevoie de ochelari. Precizez ca lucrez in confectii si nu port ochelari. aveti incredere in diavit. Farmacia de pe strada oasului din cartierul iris are acest medicament pe stoc
raspunde

diavit

thumb down thumb up
luni, 10 octombrie 2011, 11:42
de tony

Nu disperati daca nu gasiti diavit luati ulei de catina si eridiarom care se gaseste mai usor. Are acelasi efect.
raspunde

intrebare

thumb down thumb up
miercuri, 16 noiembrie 2011, 08:21
de relu

va rog ajutati-ma si pe mine sa-mi spuneti de unde a-ti cumparat DIAVIT in cluj . multumesc
raspunde

Modalitate procurare DIAVIT!

thumb down thumb up
miercuri, 11 ianuarie 2012, 11:31
de SebastianC

Puteti procura DIAVIT direct de la sediul Plantarom - dr. Roman Morar. Sediul este in incinta Univ. de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca. Accesul cel mai rapid se face de pe strada Govora. Acolo este o Casa Poarta - un paznic, care sigura va directioneaza catre Plantarom. Ultima data cand am achizitionat DIAVIT de la sediu avea pretul de 15 ron flaconul. Multa sanatate tuturor.
raspunde

scump

thumb down thumb up
vineri, 30 decembrie 2011, 15:32
de dan

fitodiab e 8 lei cutia de 60 si are acelasi efect, unii spun chiar ca i mai bun!
raspunde

pentru rinichii afectati de diabet

thumb down thumb up
luni, 9 aprilie 2012, 20:46
de relu

Bunica mea are diabet de multi ani. A inceput sa-i fie afectata functia renala, avea dureri, mictionari rare si slab cantitative. A inceput sa ia Diavit pentru diabet si Asparagus Extract (Sparanghel) pentru refacerea rinichilor. Va jur ca dupa aproximativ 2-3 luni nu mai lua alte medicamente in afara de Diavit pentru diabet, iar problema cu rinichii era rezolvata. Spune ca urineaza fara nici o problema si mult, deci rinichii sunt ca noi. Mai are ea probleme si cu reumatismul, dar deocamdata sunt foarte bucuros ca e bine cu rinichii si cu diabetul. Se stie ca rinichii sunt primii care cedeaza la diabet. Sper ca v-am fost de ajutor, celor cu diabet. :)
raspunde

Info

thumb down thumb up
luni, 1 februarie 2016, 01:15
de Vasile

Slava Domnul;ui pt. asa ceva. Domnul sa va binecuvinteze , pt ca postati as aceva informatii...Dar daca induceti lumea in eroara Domnul sa va pedepseasca...Amin ! VB
raspunde

DIAVIT

thumb down thumb up
miercuri, 16 mai 2012, 09:18
de Maria

Acest medicament este un NIMIC si domnul dr. Moraru un mare mincinos. Eu am diabet ,am luat si egal zero. Nu inteleg cum domnul doctor se lauda cu asa ceva. Nu este cu nimic deosebit fata de alte naturiste pe piata care le iei degeaba,dar ei pe urma bolnavilor si creduli fac bani.D-le doctor ocupativa de alte probleme si lasatine cu minciunile. Ati depus un juramant ,dar degeaba goana dupa bani e mai mare nu grija de bolnavi.
raspunde

Nu arunca cu piatra

thumb down thumb up
marţi, 8 ianuarie 2013, 17:25
de Laurentiu Ion

Stimata Doamna, In primul rand sper sa mai cititi din cand in cand ca sa vedeti daca aveti un raspuns. Atitudinea dvs. foarte virulenta este probabil cauzata de anumite disfunctii mentale probabil cauzate de boala, pentru ca nu este normal sa aruncati cu piatra atat de repede fara sa studiati cu atentie, de fapt, care este cauza pentru care nu are efect. Nu va ganditi probabil ca nu tineti nici un fel de regim alimentar sau il tineti defectuos. Eu am fost diagnosticat la 1 iunie 2012 cu DZ II cu o glicemie de 210, si dupa ce am incetat sa mai iau "otravitorul" Siofor, a scazut la 115-120 si chiar atunci cand mai fac excese alimentare sau bahice, nu creste mai mul de 144, dar TOTUL cu un regim adecvat propus de colaboratorii Dl.profesor Morar, care de altfel este cu mult mai usor si simplu fata de cel recomandat de "disperatii" de la spital. Asa ca va rog incercati sa va reconsiderati atitudinea si in acelasi timp sa mai aveti in vedere si faptul ca fiecare om este unic, asadar nu este obligatoriu ca rezultatul sa fie acelasi la toti, dar de aici si pana la a "crucifica" un om care totusi face bine, este o cale cam lunga. Si spre stiinta dvs. Dl.profesor chiar respecta juramantul lui Hipocrate, la care ati facut referire, numai prin faptul ca a pierdut atata timp din viata dansului pentru a studia acest produs. Nu credeti ? Pentru a nu exista nici un fel de suspiciune, rog notati ca nu am nici un fel de legatura cu Dl.profesor, firma producatoare sau colaboratorii acestuia, asa ca nu fac alopogie pentru un interes, ci sunt doar un bolnav revoltat de spusele dvs. Cu respect.
raspunde

Comentariu Diavit

thumb down thumb up
sâmbătă, 12 septembrie 2015, 01:10
de Adina

Stimate Laurentiu Ion, Am citit comentariul dumneavoastra si am fost impresionata. Imi pare foarte rau ca locuiesc peste ocean ca a-si dori din toata inima sa va cinstesc si sa va felicit. Intodeauna m-am mirat cum unii oameni nu-si dau seama, vor sa fie agresivi si de fapt arata cat de ignoranti si lipsiti de caracter sant. Va doresc SANATATE si NOROC in viata
raspunde

diavit&diabet

thumb down thumb up
vineri, 17 mai 2013, 13:32
de marian

Parerea dumneavoastra este total gresita .Revizuiti-va dieta si apoi acuzati .Produsul Diavit este exceptional .De doi ani il folosresc pentru diabetul tip 2 si pentru multiplrele minerale si vitamine pe care le contine.Am inceput sa-l folosesc cand am avut o glicemie de 240 si in momentul de fata doar cu Diavit sunt pe la 90 sau 100 si marturisesc ca singurele alimente pe care le mananc cu rezerva sunt painea , dulciurile si sucuri sau bere deloc Diavitul este foarte bun.Eu consider ca nu mai am diabet
raspunde

eu sunt multumita

thumb down thumb up
duminică, 24 iunie 2012, 23:17
de Loreee

fiecare are o alta parere despre acest lucru. Eu am folosit DIAVIT timp de cateva luni, si la mine chiar a avut efect, in sensul ca am fost nevoita sa.mi scad dozele de insulina la jumatate, si chiar am facut si o coma hipoglicemica. Eram foarte curioasa daca aceste lucruri s.au intamplat datorita acestui medicament, sau am avut eu o perioada mai altfel.. dar am ajuns la concluzia ca datorita acestui medicament s.au intamplat toate astea, pentru ca la putin timp dupa ce am incetat tratamentul cu DIAVIT, am fost nevoita sa.mi maresc doza de insulina. Eu personal apreciez foarte tare acest medicament, si de asemenea, pe domnul dr. Morar :)
raspunde

Tratament Diabet Diavit

thumb down thumb up
vineri, 17 august 2012, 16:01
de George Marinescu

Se gaseste foarte greu! Dar am rezolvat. Am cautat Diavit (pentru diabet) la mai multe magazine dar nu am gasit. Ziceau ca nu mai au pe stoc si ca vor comanda. Am incercat si la D-l prof. dr. Roman dar a durat mult pana am primit produsul. Cel mai repede si ieftin am fost servita aici: http://enzimatic.ro/Plantarom/diavit-pre-497-ron-antidiabetic-naturist Sper sa va fie de folos, Maria David - Iasi www.enzimatic.ro
raspunde

diavit

thumb down thumb up
sâmbătă, 27 iulie 2013, 14:18
de Olguţa Onuţă

Soţul meu ia acest medicament de câteva luni şi se simte bine.N-a dat rezultate uimitoare pentru că a plecat din start cu reticenţă faţă de el, dar în timp şi-a reconsiderat atitudinea. Îl ia acum cu mai multă încredere şi se vede.Medicul curant care îi urmăreşte boala n-a fost împotriva acestui medicament-supliment alimentar,mai ales că rezultatele se văd.Este mare lucru şi regimul alimentar şi mişcarea care ,dacă nu se respectă, nici un medicament nu face minuni.Eu cred că orice boală se poate vindeca sau măcar ameliora dacă se schimbă regimul de viaţă .Şi optimismul ajută.
raspunde

Un medicament minune!

thumb down thumb up
duminică, 29 septembrie 2013, 16:58
de Claudiu

Este unul dintre cele mai eficiente medicamente naturiste care le-am folosit vreodata.! Eu personal il folosesc de circa 4 luni si pot sa va spun sincer ca face minuni. Mai precis, mi-a coborit glicemia de la aproximativ 300-400 la 105-110. Bineinteles nu mai consum zahar in exces cum consumam inainte. Nu va luati dupa tot felul de medici cu calitati profesionale incerte (de care e plin in tara asta) si care nu recomanda tratamente naturiste ci numai medicamente de sinteza. Afinele si catina din aceste pastile fac minuni ! Nu este vrajeala, sincer .Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mai exista in tara asta oameni ca profesorul Morar , pe care nu il cunosc personal din pacate, dar caruia ii multumesc pe aceasta cale. Sanatate tuturor !
raspunde

diavit

thumb down thumb up
miercuri, 30 octombrie 2013, 16:37
de ana maria

am intrat in posesia medicamentului dar nu stiu ce sa fac am un baietel de 9 ani care are diabet de un an si nu stiu ce sa fac imi este frica sa nu aiba efecte secundare si sa-i faca rau.daca ma puteti ajuta astept un raspuns va multumesc
raspunde

Diabet copii

thumb down thumb up
joi, 14 noiembrie 2013, 22:46
de Georgeta Seceleanu

Copilul meu care are diabet de la 9 ani , pe langa insulina a primit suplimentar Eridiarom ( cu ajustarea in minus a dozelor de insulina si cu controlul strict al glicemiilor) . Acum are 18 ani si pe parcursul acestor ani glicozilata nu adepasit niciodata 6,5, e clasa a 12-a si pot sa spun ca practic tinem diabetul sub control cu aceste suplimente, Noi folosim 6 comprimate / zi , 3 dim si 3 seara inainte de masa si dupa cotrolul glicemiei / 25 zile cu 5 zile pauza / luna. Am decis sa folosim Eridiaromul datorita pretului, desi cred ca Diavitul e mult mai complet si probabil ca se poate administra si mai putin, 2 comp. /zi , Dar fireste ca trebuie verificata glicemia si micsorate dozele de insulina pentru a nu cauza hipoglicemie. Cunosc medicamentul de la soacra mea care a fost farmacista si a facut diabet la 70 de ani , tratat cu insulina pana la 83 de ani si Eridiaromul il folosea pentru prevenirea complicatiilor ca orbire si chiar deranjamente intestinale gen colite , diaree, Multumim Dle . Morar ca existati si ca salvati cu aceste medicamente minune multe vieti aflate in suferinta! D-zeu sa va ajute sa dati sanatate tuturor!
raspunde

diabet

thumb down thumb up
luni, 28 aprilie 2014, 12:14
de ana deleanu

buna ziua, am citit despre acest medicament in Formula AS, opiniile sunt impartite, nu stiu ce sa mai cred,. Eu am dobindit diabetul de tip 1, dupa un tratament cu , Cortizon. , tratament pe care l-am tinut un an si jumatate. . am si o tensiune oscilanta si un inceput de osteoporoza, nu vreau sa mi se agraveze nici una din aceste afectiuni. C um pot sa iau legatura cu dl doctor. va multumesc mult.
raspunde

terapie cu DIAVIT

thumb down thumb up
joi, 26 mai 2016, 23:09
de Șerban C

Vă sugerez să procurați și tinctura de obligeană, o linguriță pe zi, suficientă pentru un copil. Vă pot da adresa producătorului. În India mi s-a recomandat acest produs. Sunt diabetic și cu Diavit am eliminat Siofor și Diaprel de trei ani. Feriți-vă ca ....de tămâie de zahăr, indiferent în ce este el, de băuturile dulci (Coca, Pepsi etc). Am vie și toamna consum struguri fără restricție, iar glicemia nu sare dincolo de 126. Ce ar spune diabetologul dacă i-aș spune asta? Vă mai sugerez să consumați cam 20 grame de fructe de Go Ji proaspete sau uscate pentru detoxifiere și aport de aminoacizi esențiali. Dr. Roman are dreptate! Pancreasul are resurse GENETICE, iar distrugerea lui este neglijența noastră! Cu stimă! Dr.Șerban C
raspunde

obkigeana

thumb down thumb up
joi, 14 septembrie 2017, 10:31
de dorin

Nu găsesctinctura de obligeana în farmacii naturiste ?
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
marţi, 19 noiembrie 2013, 09:46
de Crisan Ilie

Produsul este extraordinar ! Aveam diabet tip 2, luam momordica ( o planta ) , care mentinea glicemia la limita .Am trecut pe diavit ( 3 tablete pe zi ) , rezultatul dupa trei luni , glicemie de 100 ( analize de laborator). Cred ca are efecte foarte bune si asupra altor organe intrucit am o stare generala foarte buna dupa acest produs.Deci daca efectul este cel dorit ( scaderea glicemiei ) si nu este un produs sintetizat in laborator cu efecte secundare ci doar plantele care le-a lasat DUMNEZEU , nu vad de ce se fac aprecieri negative la adresa produsului. Felicitari domnului profesor Morar !
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
sâmbătă, 10 mai 2014, 19:23
de Ioan

Medicina clasica si mai ales marile trusturi farmaceutice, ar pierde sume fabuloase daca s-ar videca diabetul, Asa ca sa nu va asteptati la o confirmare din partea lor.
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
vineri, 27 iunie 2014, 08:19
de Boris

Eu l-am luat timp de o luna si nici un effect! Pierdere de bani si timp. Sunt convins ca nici acest comentariu... cum am incercat si pe celelate situ-ri care il comercializeaza.. nu va fi postat. Sunt din ce in ce mai hotarat sa trimit la protectia consumatorului
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
sâmbătă, 15 august 2015, 17:00
de Mihaela

Ati tinut regim? Dl. dr. spune ca este foarte important regimul (bazat pe fructe si legume crude in special si fara mancare procesata).
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
miercuri, 16 iulie 2014, 12:08
de Maria

Am luat Eridiarom iar acum iau Diavit.Este foarte bun.Ajută la scăderea glicemiei precum şi la ochi.Cred ca are efecte foarte bune si asupra altor organe intrucât am o stare generala foarte buna dupa acest produs.Deci daca efectul este cel dorit ( scaderea glicemiei ) si nu este un produs sintetizat in laborator cu efecte secundare ci doar plantele care le-a lasat DUMNEZEU , nu vad de ce se fac aprecieri negative la adresa produsului. Este mare păcat să faci campanie negativă pentru un produs care are multe beneficii. Trusturile farmaceutice care fac reclamă la medicamentele lor otrăvite pierd bani aşa că..............Aşa s-a întâmplat şi cu IMUNOMODUL.A fost alungată D-na doctor din ţară de nişte doctori care au denigrat-o. Mie mi-a săzut dioptriile după 3 ani de când iau aceste pastile.Afinele si catina din aceste pastile fac minuni ! Multumim Dle . Morar ca existati si ca salvati cu aceste medicamente minune multe vieti aflate in suferinta! D-zeu sa va ajute sa dati sanatate tuturor!
raspunde

diavit

thumb down thumb up
vineri, 3 octombrie 2014, 15:29
de nicolescu t

Am luat diavit si de la 193 am ajuns la254 dupa numai o luna,respectand indicatiile! Nu e bun de nimic!
raspunde

O denigrare din invidie

thumb down thumb up
joi, 27 noiembrie 2014, 21:55
de ARNĂUTU

Ieri după amiază la un instructaj la Centrul de Diabet și boli metabolice din București , o suferindă tânără de diabet insulino necesitant , a afirmat că ,, la Facultatea de Medicină Veterinară din București , unde ea lucrează ,se afirmă că Domnul Profesor Dr. Rpman Morar... este un excroc( ? ? ? ) și că Diavitul nu are efecte . Am contraziso spunândui că din 16 noiembrie 2014 , arătând ca după câteva zile constipația mi-a fost rezolvată , iar după o săptămână am scăzut în greutate cu 2 kgr !
raspunde

merită încercat

thumb down thumb up
duminică, 28 decembrie 2014, 10:31
de Pop Vasile

Sunt diabetic, insulino dependent. La recomandarea medicului oftamolog am luat 3 luni DIAVIT (1-1-1, 300 pastile). Nu a avut niciun efect. Părerea mea e că merită încercat medicamentul. Nu insistat foarte mult. ( dacă are efect benefic continuăm, dacă nu.....) Nu costă mult iar efecte adverse serioase nu cred să aibă.
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
marţi, 3 martie 2015, 10:13
de Laura Safta

Eu iau Diavit de 6 luni de zile. In primele 2 luni am luat parallel cu Siofor, pe care l-am eliminat treptat si acum iau numai Diavit 1-1-1, respect regimul alimentar, fac miscare 3 km de mers pe jos zilnic si nu mananc dupa ora 7 seara. dimineata glicemia este 110-120. Merita incercat. Eu ma aprovizionez trimestrial de la farmacia Alchemilla Cluj http://www.bizoo.ro/firma/alchemilla/vanzare/11939401/supliment-alimentar-pentru-diabet-diavit, pretul este doar 22 lei si sunt f prompti.
raspunde

DIAVIT

thumb down thumb up
miercuri, 15 iulie 2015, 14:11
de Tudor

Numarul de telefon este corect? Am incercat sa sun la acest numar, sa vorbesc cu d-nul profesor, insa nu raspunde nimeni....
raspunde

diavit

thumb down thumb up
sâmbătă, 22 august 2015, 14:10
de ion toader

am incercat sa -l contactez pe dl. Romansi nu raspunde .am incercat sa cumpar produsul de la 3
raspunde

diavit nu mi-a folosit

thumb down thumb up
joi, 7 mai 2015, 21:50
de Carp

Mie Diavit nu mi-a folosit. In prima luna glicemia a fost 90 dar in a doua a crescut la 250. L-am recomandat unui pensionar care la fel a patit. Incercati, fiecare reactioneaza in felul sau.
raspunde

Diavit 60 comprimate in farmacia online myriam

thumb down thumb up
miercuri, 20 mai 2015, 11:27
de Myriam

Diavit-ul tablete este un produs natural, obtinut din Vaccinium myrtillus (Afin) si Hippophae rhamnoides (Catina alba), lipsit de toxicitate, care nu produce fenomene de cumululare, nu produce obisnuinta si nu constipa. Se poate comanda online in farmacia myriam. http://www.myriam.ro/diavit-60-cpr-plantarom-p-11326
raspunde

diavit

thumb down thumb up
marţi, 26 mai 2015, 16:03
de doina

doamna gribovschi...de ce esti asa invidioasa?...ti-e ciuda ca un medic veterinar a facut ceea ce tu nu ai putut?...de ce nu cercetezi tu sa vezi ce face si ce nu face diavit?...bine ca nu te am medic pe tine...m-ai omori cu zile...rusine sa iti urasti colegii si adevaratii oameni nobili si inteligenti...nu esti inteligenta...esti doar un papagal care repeta ccea ce i-au zis altii la cursuri...atit....
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
vineri, 5 iunie 2015, 14:35
de burz mihai

Buna, am 15 ani si sunt din cluj. in urma cu 3 luni am fost diagnosticat cu diabet tip 1 insulino-dependent. din acel moment credeam ca o sa fiu bolnav toata viata. M-am inselat!!!!!!! am scapat de toata doza de insulina intr-o luna si de regim in 2 luni jumate cu medicamentul naturist DIAVIT.....fiindca sunt si din cluj, am purtat multe discutii cu inventatorul produsului, dr Roman Morar. El mi-a luminat mintea, explicandu-mi defapt ca diabetul nu este o boala, ci doar o cadere a pancreasului din cauza alimentatiei proaste sau a stresului, care se poate vindeca cu plante medicinale , in cazul nostru ''DIAVIT', care reface celula largenhans din pancreas pe care se fac din nou celulele beta( producatoare de insulina).....vreau sa mai remarc si faptul ca in Romania ( mi-a explicat Roman) este o mizeria mare in medicina, si de ce se baga oamenii asa de repede pe insulina ( pentru bani, e fabrica lor de bani )....IGNORATI COMENTARIILE RAUTACIOASE DESPRE DIAVIT.....scuzati de greseli de ortografie( eram prea bucuros)........DIAVITUL VINDECA DIABETUL, DA ,ASA ESTE......eu mi-am refacut pancreasul 100% , sunt din nou om normal ( devorator de dulciuri).....DOAMNE AJUTA!!!!!>......sa nu va fie frica sa-l contactati pe Roman, e vindecatorul nostru, al Romaniei, al diabeticilor.....Ignorati pe cei care il contesta!!!!!!! P.S: le e ciuda ca nu mai pot baga oamenii pe insulina. DOAMNE ajuta!!!!
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
vineri, 5 iunie 2015, 14:35
de burz mihai

Buna, am 15 ani si sunt din cluj. in urma cu 3 luni am fost diagnosticat cu diabet tip 1 insulino-dependent. din acel moment credeam ca o sa fiu bolnav toata viata. M-am inselat!!!!!!! am scapat de toata doza de insulina intr-o luna si de regim in 2 luni jumate cu medicamentul naturist DIAVIT.....fiindca sunt si din cluj, am purtat multe discutii cu inventatorul produsului, dr Roman Morar. El mi-a luminat mintea, explicandu-mi defapt ca diabetul nu este o boala, ci doar o cadere a pancreasului din cauza alimentatiei proaste sau a stresului, care se poate vindeca cu plante medicinale , in cazul nostru ''DIAVIT', care reface celula largenhans din pancreas pe care se fac din nou celulele beta( producatoare de insulina).....vreau sa mai remarc si faptul ca in Romania ( mi-a explicat Roman) este o mizeria mare in medicina, si de ce se baga oamenii asa de repede pe insulina ( pentru bani, e fabrica lor de bani )....IGNORATI COMENTARIILE RAUTACIOASE DESPRE DIAVIT.....scuzati de greseli de ortografie( eram prea bucuros)........DIAVITUL VINDECA DIABETUL, DA ,ASA ESTE......eu mi-am refacut pancreasul 100% , sunt din nou om normal ( devorator de dulciuri).....DOAMNE AJUTA!!!!!>......sa nu va fie frica sa-l contactati pe Roman, e vindecatorul nostru, al Romaniei, al diabeticilor.....Ignorati pe cei care il contesta!!!!!!! P.S: le e ciuda ca nu mai pot baga oamenii pe insulina. DOAMNE ajuta!!!!
raspunde

diavit dr.ROMAN MORAR

thumb down thumb up
vineri, 26 iunie 2015, 19:51
de FEKETE

Buna seara ma poate ajuta cineva cu un nr. de telefon al dl. dr.ROMAN MORAR,pt.un copil cu diabet tip 1 diagnosticat anul acesta.va multumesc.
raspunde

diabet

thumb down thumb up
marţi, 30 iunie 2015, 20:16
de Roxana

Il puteti contacta pe prof Roman Morar la tel 0264/596384 , interior 260, sambata intre orele 9-12.
raspunde

* Mesaj:DIAVIT medicament miraculos

thumb down thumb up
miercuri, 15 iulie 2015, 16:29
de * Email:Lazar

Am incercat si eu sa iau legatura cu D-nul profesor la acest numar insa nu-mi raspunde nimeni. Am inteles ca dansul este foarte ocupat cu pacientii care asteapta la usa, incat nu mai raspunde la telefon. Am cautat pe internet si pana la urma am gasit pe cineva care se aprovizioneaza direct de la dansul (Alchemilla-0748152789 la numai 20 lei), (fara a face reclama), si m-au ajutat cu multe sfaturi si cu lista de alimente permise si interzise. Va pot spune ca urmez cu strictete tratamentul de 6 luni de zile numai cu Diavit si sunt alt om. Multa sanatate tuturor!
raspunde

diavit

thumb down thumb up
duminică, 19 iulie 2015, 17:42
de Roxana

Nici mie nu mi-a raspuns din prima, dar am insistat si am vorbit cu d-l profesor, dupa 3 saptamani am primit coletul. Sunati chiar la 9 dimineata, sambata. Succes!
raspunde

false sperante

thumb down thumb up
duminică, 30 august 2015, 21:09
de Andrada

Eu iau Diavit de 5 saptamani si doar 2 unitati de Lantus am redus, atat, nimic senzational. Ma intreb daca cei care posteaza aici sunt din echipa doctorului sau chiar au redus din insulina, e si un mesaj de la o persoana care scrie ca s-a vindecat. Am diabet de la sfarsitul lui aprilie, tin regim 180 carbohidrati, iar miscare fac la greu: minim 2 km de mers pe jos si stepper o ora pe zi. La inceput am sperat intr-o minune, acum imi suna a joaca cu durerea unor oameni bolnavi incurabil.
raspunde

diavit

thumb down thumb up
sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 21:51
de adela

E un sarlatan care se joaca cu suferinta oamenilor!
raspunde

Diavit

thumb down thumb up
marţi, 12 ianuarie 2016, 16:47
de Miclea Romeo

Explicaţi vă rog cum poate să conţină GLUCOZĂ un produs destinat scăderii glicemiei.Eu sunt insulino dependent şi după ce am luat DIAVIT am observat creșterea glicemiei nu scăderea ei.Ma voi adresa Ministerului Sanataţii şi protecției cumparătorului dupa primirea răspunsului de la dv.Cu stimă.
raspunde

prof morar

thumb down thumb up
marţi, 12 ianuarie 2016, 19:11
de alina

Aseara am vorbir cu el: cum ii poti spune unui diabetic ca poate sta pe glicemii de 1000 deoarece nu i se intampla nimic? E precum un criminal!
raspunde

diabet

thumb down thumb up
duminică, 24 ianuarie 2016, 18:50
de Olga

Eu am diabet de 20 de ani, și am inceput sa iau Diavit din luna septembrie 2015 și ma simt foarte bine Am retinopatie diabetica si mi s/a propus injecti oculare,am refuzat .Dar de când iau diavit vederea mi s/a îmbunatatit foatrte bine.Insulina nu mai fac,faceam lantus 14 unitati.am ramas pe siofor 2 pezi si diavit 2/2/2.regimul il țin foarte strict,problema este uneori imi creste glicemia peste 200 ,iar la amiaza glicemia ajunge la 250 300.am perioade când glicemia este la 90 până la 130,iar apoi sarela 200.Nu stiu de ce se intâmplă.Intrebarea este cât de periculoase sunt aceste oscilații ale glicemiei.Doctorul diabetolog nici nu vrea sa auda ca iau Diavit.
raspunde

DiavitPoate

thumb down thumb up
vineri, 26 februarie 2016, 15:30
de Cristian

Poate cineva recomande un regim pe care sa_l asociez cu diavit?. Va multumesc,!
raspunde

Diabet tip 1

thumb down thumb up
duminică, 10 aprilie 2016, 21:37
de marius

Ar trebui felicitat d-l profesor deoarece datorita reclamei pe care si-a facut-o singur a reusit sa pacaleasca atatia oameni bolnavi si disperati sa se vindece de o afectiune nemiloasa! Asa cum a scris cineva mai sus nu conteaza pe ce a facut vestitele experimente, atata vreme cat isi face reclama! Daca ar fi spus ca Diavit-ul regleaza glicemia sau are rezultate doar in cazul diabetului de tip 2, ar fi avut vanzari la fel ca in cazul altor medicamente naturiste antidiabet. Mie mi-a zis ca toata munca lui e pentru omenire, iar toata lumea medicala e formata din prosti care ne imbolnavesc de diabet!
raspunde

solicit diavit

thumb down thumb up
miercuri, 20 aprilie 2016, 12:07
de naie

sunt diabetic tip 2 de unde pot procura Diavit si la ce pret se vinde? Il pot lua odata cu medicamentele prescruse de diabetolog?
raspunde

diavit

thumb down thumb up
duminică, 5 iunie 2016, 14:07
de dana

Din pacate la mine nu a mers acest tratament , desi l-am luat pe o perioada mare de timp .
raspunde

diadet tip 1

thumb down thumb up
sâmbătă, 9 iulie 2016, 12:06
de diabet tip

Baiatul meu are 13 ani iar anul trecut i a descoperit diabet de tip 1 insulino deependent . Am respectat trsatamentul fractionat pe ore..husmulin..6ui..10ui ..6 ui seara la cina plus 12 lantus la22' ' in fine...ma trezeamla .a 3 ...i-ai gl ..la6 gl ..la 8 gl + mic dejun...ce mai eram distrusi si eu si sotia ....de mila lui si de aceasta boala ..cica e un virus ce se mosteneste si de a4 generatie din neam . Dar va spun ca de din luna iunie i am dat 1/2 tableta diavit dim..1 pranz si 1/2 SEARA si gl e f buna . La inceput facea hipo 44 ..45 chiar dupa1/2 h dupa gustarea de la10 si 16 ..chiar am ajuns sa nu i mai fac humulinul ci numai lantusul de seara 9..10 ui dar scoasa 1/2 tableta de diavit de la 19 . N ea fost frica sa nu faca hipo peste noapte . D na dr a precizat ca stie de medicament si atat cat ii iese gl buna nu are nimic impotriva (si analizele) . Parca prof.a precizat ca se fac miracole la pacientii diagnosticati recentsi la care sau gasit insulina proprie in singe in cantitati destul mici. Stiu ca o insula la pubertate se poate stimula sa produca pana maturitate de 3 ori mai multa innsulina ..la cererea organismului...sau stimulate ..de ce nu su cu diavit. Eu unul am sa continui ..precaut ..cu acesta pana la aflarea analizelor hemoglobinei din sange . Apropos ...baiatul de la 1'50 inaltime si 42 kg a aj la 1'70 si 60kg . Multumesc BUNULUI DUMNEZEU ca se simte ca toti ceialti prieteni ai lui si sa e optimist alaturi de.noi. P.S.GLUCIDELE TB RESPECTATE IN FUNCTIE DE VARSTA CUM V A RECUMANDAT MEDICUL . .
raspunde

diavit

thumb down thumb up
marţi, 20 septembrie 2016, 11:38
de liviu

Dnei dr. Mihaela Gribovschi Nu stiu daca prof Morar va lua sau nu vreodata un premiu pentru Diavit . Dar stiu un lucru :eu am plecat in 15.03.2016 de la o glicemie de 270 si dupa o luna de folosit Diavit (nu spun tratament pt. ca nu este medicament) + regim (nu foarte strict) + miscare moderata ,glicemia mea avea valori intre 111 si 145. Am constatat efectul pe propriul organism.Pentru mine restul comentariilor mai mult sau mai putin accide nu valoreaza nimic. Este adevarat ca in 6 luni valorile glicemiei au oscilat de la 108 la 190. Uneori ilogic .Adica uneori,dupa periode de regim strict erau valori mari iar alteori dupa perioade de regim normal valorile erau mai mici. Vreau sa va spun ca soacra mea ,cu tratament alopat (metformin) are valori ca si mine iar dumneaei tine un regim alimentar mult mai sever.
raspunde

kidney

thumb down thumb up
vineri, 30 septembrie 2016, 21:07
de Dr Dagama

Doriți să cumpere un rinichi sau pe care doriți să-și vândă dvs. de rinichi? Tu esti căutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani din cauza pauză financiară în jos și nu știi ce să nu, atunci contactați-ne azi si va vom oferi un raport excelent suma de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor DAGAMA, sunt Nefrolog in PREMIER INTERNATIONAL Medicaid. Clinica noastra este specializat in chirurgie renala si, de asemenea, avem de a face cu cumpărare și transplantul de rinichi cu o vie donator corespunzător. Ne sunt situate în India, Nigeria, Turcia, Italia, Statele Unite ale Americii, Malaezia. În cazul în care sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu ezitati sa ne contactati prin e-mail. E-mail: premiermedicaidinternacional@yandex.com Toate cele bune Dr DAGAMA.
raspunde

diabet

thumb down thumb up
luni, 31 octombrie 2016, 14:15
de BARANCAI MARIA

nr.telefon D-l Prof.Morar Roman 0774.060.758- este de pe internet - nr.fix.0264.59.63.84. int.260 sambata orele (9-12) Mult succes !
raspunde

Diavitul chiar functioneaza

thumb down thumb up
marţi, 1 noiembrie 2016, 10:30
de Vicky

Dragilor, cu atatea opinii pro so contra ma gandeam sa va scriu experienta mea....aproape personala. Matusa mea in 2007 avea deje de mai bn de 11 ani diabet, forma grava, probleme mari cu ochii, etc, cand am auzit pt prima oara de diavit. Cum nu se gasea pe atunci la farmacii, mergeam la laboratorul de langa Usamv si stateam la rand caci era coada de fiecare data . Luam 10 cutii la 3 luni si le trimiteam prin posta la matusa. In cca 1 an si un pic a inceput sa reduca din medicamente... nu a mai avut nevoie de a doua operatie la ochi. Sigur a avut si perioade mai putin bune cand i-a crescut glicemia, dar!!! Niciodata cand a respectat dieta!!!! Dupa 5 ani la finele lui 2012 nu mai lua nici un medicament pt diabet decat 1 diabet pe zi!! Sa decida ficare daca crede in continuare ca e sau nu eficient acest medicament.... eu una i-as acorda un premiu dlui doctor!!! Cei care caraie ca nu are efect, etc sunt lenesii care nu respecta o dieta k lumea sau vorbesc in necunostinta de cauza....
raspunde

Diabet

thumb down thumb up
sâmbătă, 26 noiembrie 2016, 08:50
de Dorina

Am fost diagnosticata cu diabet tip 2 la o glicemie de 135. De aprox un an iau siofor despre care stiu ataca rinichii si alte organe, acum am început sa iau diavit si nu stiu ce sa fac, sa iau in continuare si siofor?
raspunde

parere personala

thumb down thumb up
duminică, 27 noiembrie 2016, 11:57
de Dr Rus Gavrila

Sant un discipol al dl doctor Morar Roman il stimez foarte mult si fiti siguri ca ce spune dansul referitor la tratamentul diabetului cu diavit este adevarat,este de o corectitudine iesita din comun.Am toata stima si respectul ptr dansul
raspunde

rinichi

thumb down thumb up
marţi, 10 ianuarie 2017, 20:41
de Dr Kate Adams

Bine ati venit la KATEADAMSSGENERALHOSPITAL dacă sunteţi interesat în vânzarea lui rinichi pentru a depăşi toate problemele tale financiare nu oferă gratuit, obligația de a asista pacienţii internaţionale să caute tratament medical de clasă mondială. Vrei să cumpere un rinichi sau de a vinde rinichi ta? În căutarea pentru o oportunitate de a vinde lui rinichi pentru bani din cauza pauză financiar în jos şi nu ştiu ce să fac, vă rugăm să Contactati-ne azi si va vom oferta vă sumă bună de bani pentru rinichi sale se specializează în tratamentul medical de primă clasă, cum ar fi Chirurgie cardiaca, chirurgie de fuziune spinarii, maneca mastectomie chirurgie şi alte surgeries.help mare masina ta si contactati-ne prin intermediul telefonului mobil : Email:kateadams946@mail.com Ne aşteptăm ca norocul bun raspuns urgent
raspunde

DIAVIT

thumb down thumb up
miercuri, 9 august 2017, 17:12
de Teacă Georgian

Deoarece are glucoză in compoziție ( interzisă diabeticilor ), și nu e specificat in ce cantitate, renunțați. Am testat. Efect 0. Plus creșterea glicemiei.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.