Eveniment

Daniel Dragomir, audiat în Comisia SRI: Voi vorbi despre puterea ocultă Kovesi-Coldea

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, este audiat, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a doua oară în comisia de control a SRI, înainte postând pe blog că va vorbi despre "mecanismele nomenclaturii puterii oculte SRL Coldea şi PFA Kovesi".
Publicitate
 

"Voi începe să vorbesc la Comisia SRI despre nomenclatura puterii oculte Coldea-Kovesi, culoarele justiţiei, cum au pus aceşti doi oameni (şi alţii, alături de ei) mâna pe putere în România. Această putere ilegitimă, această nomenclatură s-a clădit după referendumul din 2012, pe privilegii personale ilegale, din fondurile instituţiilor statului şi din buzunarul cetăţenilor. S-a clădit pe puterea economică a firmelor acoperite şi pe culoarul justiţiei. Am început, aşadar, să aprind lumina. Voi continua astăzi, la Comisia SRI, să explic şi să devoalez mecanismele nomenclaturii puterii oculte SRL Coldea şi PFA Kovesi. O fac cu dorinţa de a sprijini eforturile SRI de a scăpa de metehnele trecute, de abuzurile petrecute în ultimii ani. O fac pentru curăţirea serviciului şi revenirea acestuia la matca respectării legii şi a servirii interesului naţional", scria fostul colonel SRI, Daniel Dragomir pe blogul personal, înainte de audierea la comisie.

Audierea a început la ora 14.00.

Daniel Dragomir a mai fost audiat în data de 19 septembrie, atunci când a dat detalii despre 65 de oameni care ar putea fi audiaţi în comisie. Printre aceştia se aflau 11 jurnalişti, politicieni, implicit un fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, oameni de afaceri.

"În data de 19 septembrie, cu ocazia primei audieri la comisia SRI, am vorbit despre culoarele media. Ulterior, toată săptămâna, ceea ce am devoalat în media şi în faţa comisiei s-a confirmat.Influencerii despre care vorbeam au ieşit la atac cu dezinformări şi perdele de fum: ziare.com, hotnews, digi, europafm. S-au dat în vileag. Singuri. Prin interviuri aranjate şi materiale comandate. Pe lângă aceştia, mai sunt şi alte unelte ale clicii pe care o să le identificăm împreună", a mai scris Dragomir.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.