Eveniment

DJ săltat de poliţişti în Agârbiciu pentru că difuza muzică piratată

Poliţiştii au spart petrecerea, sâmbătă seara în discoteca din Agârbiciu: DJ-ul a fost săltat din mijlocul petrecerii pentru că difuza muzică piratată.

Publicitate
 

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor din Căpuşu Mare şi Izvoru Crişului, dar şi de poliţiştii din oraşul Huedin, care sâmbătă au ieşit pe teren pentru a combate “faptele ilicite ce se săvârşesc în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală”, potrivit unei informări a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

CD-urile pe care era inscripţionată muzica piratată au fost ridicate, la rândul lor, pentru continuarea cercetărilor. DJ-ul Marius-Florin O. (25 de ani), din Cluj-Napoca, este cercetat penal acum pentru deţinere de mărfuri pirat, “în scopul utilizării prin comunicare publică şi comunicarea publică a operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe fără autorizarea sau consimtământul titularului drepturilor”, potrivit informării citate.

Publicitate

Comentarii

Anonim

thumb down thumb up
duminică, 8 august 2010, 16:10
de Anonim

Asa fac romanii,numa sa iti gaseasca nod in papura,dar oare politistii numai cd-uri originale au acasa???Pe ei de ce nu ii cerceteaza nimeni,sunt deasupra legii???
raspunde

Hahaha

thumb down thumb up
duminică, 8 august 2010, 16:22
de Nuconteaza

deci mai exista 1 milion de astfel de dj si 1 milion de restaurante si baruri si alte prostii unde se difuzeaza muzica piratata,dar voi v-ati gasit tocmai satucul ala sa il asaltati=))).....politisti de 2 bani:))
raspunde

...

thumb down thumb up
luni, 9 august 2010, 00:03
de Anonim

Taranii au chemat politia =)))) De parca politisti nu asculta muzica piratata ei sunt sfinti :))))
raspunde

....

thumb down thumb up
luni, 9 august 2010, 00:14
de Denisa

Si ce daca avea muzica piratata, ce are pana acuma alti cum faceau sau se tinea majorate. Si nu a fost prima data politia cand se tinea petreceri, a mai fost cand era scandal si nu ii controloa nimeni. Si dintr'o data ia controloat, daca si scotieni trebuia sa ii denunte ca fac. Si sa mai mearga politia din cand in cand sa vada nu fac alti care nici nu platesc sa faca. Si din cate am auzit le mergea bine.
raspunde

re ..........

thumb down thumb up
luni, 9 august 2010, 01:56
de alt anonim

Denisa eu sunt sigur ca asculti muzica piratata, probabil manele dupa numarul de greseli din cele patru randuri de comentariu. Si politia asculta muzica piratata, si eu am muzica pirata, toti avem. Diferenta e ca unii fac chefuri unde castiga bani din treaba asta, adica folosesc munca celor care au "cantat" muzica aia in scpo comercial. Din punctul meu de vedere e ca si cum ai vinde CD-uri piratate pe strada.
raspunde

...

thumb down thumb up
marţi, 10 august 2010, 14:39
de Anonim

Anonim draga ,nu inseamna ca daca ai greseli de ortografie asculti manele :-j. Toata lumea asculta muzica piratata cum faci si tu de altfel >:):*.
raspunde

tare de tot

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 august 2010, 14:55
de croco

Salutare......eu sunt croco...unu la mana nu s-a ridicat nici un cd. doi la mana NU SUNT CERCETAT PENAL. trei la mana o sa il caut eu pe acest Mihai Prodan sa vad de unde are informatile ..... nu stiam ca am clienti ziaristi .......sa il lamuresc si pe dansu muzica era de pe un hard , (care a fost ridicat) .......Detin toate cd-urile in original...... este legal......Daca vroiai sa faci un articol trebuia sa ma cauti sa iei un interviu,nu sa scrii ce ai visat u noaptea
raspunde

pt croco:

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 august 2010, 15:48
de mihai prodan

Marius, iti multumesc pentru comentariu, ti-am raspuns pe adresa de e-mail pe care ai furnizat-o. cu respect, Mihai Prodan
raspunde

tot eu

thumb down thumb up
sâmbătă, 21 august 2010, 18:47
de croco

ok eu m-am lamurit ...... pe alt site am gasit video care nici macar nu e filmat in discoteca mea........:));));))dar nu asta mai conteaza acuma......bafa Mihai....si ms la toata lumea pt. comenturi:*:*
raspunde

marius si muzica

thumb down thumb up
joi, 8 martie 2012, 09:43
de cristi

adevarul ca ce a facut acel DJ. e un delict foarte grav!auzi,sa pui muzica pirat!la mine, unde traiesc eu ,pt. asa ceva al pun pe scunul electric!ha!ha!mai,fratilor nu vedeti ca ,,ORGANELE",astea de stat ale noatre se plictisesc ca nu au de lucru?an loc sa mearga unde trebui,sa-si faca datoria cum trebuie, umbla dupa prostii!!!ce frumos!banuiesc ca i-au si decorat pe acei politai pentru faptele de vitejie facute!!!!!!!!ha!ha!ce rusine!!!!!!!!!
raspunde

DISCOTECA DE DOI LEI

thumb down thumb up
sâmbătă, 16 martie 2013, 21:44
de PT. STIMABILI POSTACI

NU ERA CHIAR ASA GRAV MUZICA AIA PIRATATA DE CARE SPUNETI VOI SI CU CARE TOT DATI INAINTE SI FACETI ATITA TAM TAM,PROBLEMA PRINCIPALA ERA BETIILE PE CARE LE TRAGEAU CITIVA DINTRE EI DUPA CARE INCEPEA SCANDALUL IN CAMIN SI SPARGEAU TOT,DAR ACEST LUCRU NU A FOST DE PRIMA DATA CI DE FOARTE MULTE ORI.ASA CA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA NU MAI FACETI COMENTARII DACA NU CUNOASTETI STAREA DE FAPT DIN ACEL SAT.MAI DOCUMENTATIVA SI O SA VEDETI CA NU VA MINT,BA MAI MULT DE ATITA IN MAI MULTE RINDURI AU FOST TINERI CARORA LI S-AU INTOCMIT DOSARE PENALE PENTRU VATAMARI CORPORALE.CU PRIVIRE LA ACEL TINAR CARUIA I S-A INTOCMIT DOSAR PENAL PENTRU CA A DIFUZAT MUZICA PIRATATA SA FACA BINE SI SA SE PUNA LA PUNCT CU ACESTE PROBLEME PENTRU CA SUNT FERM CONVINS CA ACESTA NU S-A DUS IN SATUL AGIRBICIU SA FACA DISCOTECA GRATUIT.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.