Eveniment

EMagic: asistenţa la concertul Roxette de pe Cluj-Arena: 22.000 de persoane

Asistenţa la concertul Roxette de aseară de pe Cluj Arena a ajuns la peste 22.000 de persoane, anunţă azi organizatorii concertului, Emagic.

 

Turneul din acest an al trupei Roxette, parte a Neverending Tour, cuprinde 60 de spectacole. "Cluj-Napoca a fost inclus în listă după ce Roxette a promis anul trecut să se întoarcă în România, după concertul la Bucureşti", explică oficialii EMagic.

Vezi aici cum a fost la concert

Publicitate

Comentarii

sms

thumb down thumb up
marţi, 24 iulie 2012, 15:44
de frent

Buna imi pare rau ca trebuie sa le spun organizatorilor ca mai au multa scoala de invatat pana ajung la standardele adevarate de organizare a unui mare concert. Asa cum va spuneam, am cumparat bilete la concertul Rozxette , trupa pe care nu am avut fericita ocazie sa o vad cum intra in scena de pe Cluj Arena, datorita cozii interminabile la care am stat sa cumpar o sticla cu apa minerala fiicei mele. Sa le fie rusine ca habar n- au de organizare, sa lase pe altii, sau sa lase totul balta neorganizat , ca oamenii se stiu organiza si fara metodele lor idiioate. La fel a fost si la concertul Scorpions cand la intrare ni s-a luat termosul cu ceai, iar pe stadion se vindea la greu bauturi alcoolice si racoritoare pe un frig dse nemaiintasnit pentru luna octombrie
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.