Eveniment

Emisiunea Jocuri de Putere, lider absolut de audienţă al televiziunilor informative luni seară

Emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, moderată de Rareş Bogdan, a fost luni seară lider absolut de audienţă al televiziunilor informative.

În intervalul orar 21.00 - 23.00, pe segmentul de vârstă „peste 18 ani, urban" emisiunea „Jocuri de Putere" a depăşit toate posturile de ştiri din România.

De asemenea, în intervalul 23:00 - 24:00, emisiunea moderată de Rareş Bogdan a depăşit atât B1, România TV şi Digi 24. Tot în acest interval orar, Jocuri de Putere a fost timp de jumătate de oră peste Antena 3, în timp ce un sfert de oră ratingul celor două televiziuni fiind egal.

Între 21:15 şi 23:45, emisiunea Jocuri de Putere a avut peste 2 puncte de rating, cu nivelul cel mai mare de 2,8 puncte rating între 22:30-22:45.

În plus, trebuie menţionat că Jocuri de Putere a fost singurul talk-show de la televiziunile de ştiri care a avut un rating de peste 2 puncte.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.