Eveniment

EVENIMENT. Împuşcat de poliţist pentru că l-a ameninţat cu toporul

Un clujean a fost împuşcat de un poliţist după ce l-a ameninţat pe omul legii cu moartea.
Publicitate

Ştefan G. (38 ani) din localitatea Suceagu, comuna Baciu, s-a îmbătat şi a devenit foarte violent cu mama şi concubina sa; a distrus bunuri şi obiecte de mobilier, dându-le foc în curtea locuinţei. Mama şi concubina sa au cerut ajutor Poliţiei printr-un apel la numărul de urgenţă 112.

Când poliţistul a intervenit, Ştefan G. A devenit violent şi l-a ameninţat cu moartea, iar când concubina şi mama sa au părăsit locuinţa, urmând să doarmă la un vecin, Ştefan G. A sărit peste gard cu toporul în mână, ameninţându-l cu moartea pe poliţist.

„Acesta a scos pistolul şi a executat două focuri de avertisment în plan vertical. întrucât agresorul nu s-a supus somaţiei continuând să se apropie ameninţător, poliţistul a executat foc de armă în direcţia sa”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj, Raluca Seucan.

Turbulentul a fost transportat cu ambulanţa la clinica de urgenţă 1 din Cluj-Napoca, cu două plăgi prin împuşcare fără retenţie de corp străin (glonţ), urmând a se interveni chirurgical, a precizat Seucan.
Ştefan G. este acum cercetat de un procuror din cadrul Parchetului Cluj.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.