EVENIMENT. Ninsori pe drumurile de munte

EVENIMENT. Ninsori pe drumurile de munte
Niciun drum nu este blocat în aceste momente de căderile de zăpadă, deşi în după-amiaza de duminică utilajele Regiei Autonome de Drumuri Judeţene au intervenit în aproape zece secţiuni de drum.
Majoritatea intervenţiilor au avut loc în zona localităţilor Huedin şi Gilău, în urma căderii de zăpadă din cele două localităţi. "S-a intervenit pentru curăţirea zăpezii şi pentru împrăştierea de material derapant", a arătat dispecerul de serviciu al RADJ, Ionel Colceriu. El a precizat că zăpada nu a închis circulaţia pe niciun drum, deocamdată.

Cele mai mari ninsori din judeţ au fost înregistrate în zona Răchiţele - Ic Ponor - Doda Pilii, unde stratul de zăpadă depăşeşte 5 centimetri. "A nins toată ziua, dar slăbuţ, şi nu avem drumuri blocate", a precizat secretarul Primăriei Mărgău, Adriana Poptean.

Comandamentul de Iarnă nu a fost constituit deocamdată de prefectul Florin Stamatian. "N-a fost cazul încă", a precizat purtătorul de cuvânt Anca Stănescu. Ea a adăugat însă că planurile de măsuri pentru eventualitatea căderilor masive de zăpadă au fost actualizate.
Loading...
Comenteaza