Eveniment

EVENIMENT. „Primăvara cafe”, de luni până în 22 mai la Cluj

Cincisprezece cafenele şi baruri din Cluj-Napoca vor organiza în fiecare seară, de luni până în 22 mai, seri de teatru sau de poezie, concerte, proiecţii de film în cadrul evenimentului „Primăvara cafe”, organizat de Centrul Cultural Francez (CCF) din Cluj-Napoca.

Evenimentul este menit, conform reprezentanţilor CCF Cluj-Napoca, să pună în valoare bogăţia culturală pe care o transmit localurile de întâlnire, în special din zona centrului, unde oamenii schimbă opinii şi idei. Seară de seară, în intervalul 15 martie – 22 mai 15 cafenele, între care „Bulgakov”, „Zorki”, „Quo Vadis”, „Irsish music pub”, Le General”, „Insomnia” sau „La Galerie” vor fi organizate mai multe manifestări cu caracter cultural, spectacole, seri de teatru şi de poezie, proiecţii de film, jocuri de societate, au informat organizatorii. 

„în momentul dezvoltării oraşului înspre periferie, centrul trebuie să îşi reafirme legitimitatea culturală prin intermediul unei dinamici permanente. Conştient de această problemă, Centrul Cultural Francez din Cluj a luat iniţiativa de a coordona timp de o lună Primăvara Café, care reuneşte o paletă foarte variată de evenimente şi de parteneri. Primăvara Café declanşează şi promovează diferite evenimente care au loc în cafenelele din centrul oraşului pe parcursul a mai mult de 2 luni”, explică reprezentanţii Centrului Cultural Farmcez, pe blogul dedicat evenimentului.

CCF organizează „Primăvara Cafe” de trei ani, anul trecut peste 6.500 de persoane la manifestări din cadrul evenimentului.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.