Eveniment

EVENIMENT. Toaletarea copacilor a lăsat 10.000 de clujeni fără internet şi cablu

Furnizorul de televiziune prin cablu UPC arată că motivul pentru care serviciile au fost indisponibile ieri după-masa în întreg oraşul Cluj-Napoca este “o avarie tehnică”.
Publicitate
 

“întrerupea a fost cauzatã de factori externi şi independenţi de compania noastră. Este vorba despre efectuarea unor lucrări de toaletare a copacilor de pe strada 1 Decembrie din Cluj-Napoca de cãtre o firmã care are contract cu Primăria pentru întreţinerea spaţiilor verzi”, a arătat Ştefan Stanciu, manager regional pentru comunicare al UPC.

Aproximativ  10.000 de apartamente din Cluj-Napoca au fost afectate şi au rămas ieri, între orele 12 şi 20, fără servicii de televiziune şi internet.

Compania care face toaletarea copacilor în Cluj-Napoca este societatea de salubrizare Rosal, prin divizia de spaţii verzi. "De acum încolo vom avea  şi noi un reprezentant în teren, care să arate unde avem cabluri, ca să evităm pe viitor asemenea incidente", a adăugat Stanciu.

UPC este cel mai mare furnizor de televiziune şi internet din Cluj-Napoca.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.