Eveniment

NEWS ALERTUPDATE Explozie de gaz pe strada Hasdeu. O femeie a murit FOTO / VIDEO

O femeie a murit într-o deflagraţie pe strada Hasdeu din centrul Clujului, în vecinătatea căminului studenţesc XIV. Alte două persoane au fost rănite.
Publicitate
 

Femeia, angajată la fast food-ul amenajat într-o rulotă, a murit după ce a fost lovită puternic de uşa rulotei. În magazin se aflau doi bărbaţi între care şi proprietarul fast food-ului, care pentru că au simţit miros de gaz au vrut să verifice dacă butelia de gaz are scăpări, şi au făcut acest lucru folosind un chibrit. Cei doi au fost răniţi în explozie şi au arsuri de gradul I şi II. Rănile sunt superficiale, iar cei doi au refuzat transportul la spital.

La faţa locului au venit şi reprezentanţi ai furnizorilor de utilități E.ON Gaz şi Electrica.

Vezi ce spune Dorin Ungur, prim adjunct al inspectorului şef al ISU Cluj, despre cauzele deflagraţiei:

Vezi imagini de la faţa locului:

Publicitate

Comentarii

Cu ochii pe butelie

thumb down thumb up
joi, 20 decembrie 2012, 13:22
de Badea Cartan

Cat de tembel poate fi un om care "verifica" scurgerile de gaz ale buteliei cu un chibrit?. Macar daca s-ar fi nenorocit numai pe el [cu un tembel mai putin pe Pamant ] ,dar nenoroceste pe altii. La fel ca boii care asezati la volan omoara oameni pe trecerile de pietoni. Cum, Doamne, sa ne putem feri de astfel de specimene?
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.