Eveniment

Femeile de afaceri ale Clujului au pus piciorul în prag GALERIE FOTO

Acestea au decis să sfideze criza şi să organizeze primul eveniment public la Cluj-Napoca după cinci ani de existenţă a asociaţiei.
Publicitate

Sute de femei de afaceri au invadat pentru o seară Opera Maghiară, cu ocazia lansării oficiale “pe piaţă” a organizaţiei din regiunea nord-vest. “Am decis să este momentul să ieşim din anonimat şi să ne facem simţită prezenţa în societate”, declară la unison membrele AFA.

Cu toate că Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) s-a implicat în mai multe proiecte sociale, antreprenoarele au hotărât să se impună şi în atenţia publicului larg. Printre membrele fondatoare se numără Alina Berghian şi Atena Cuc (Grup de Lux), Claudia Komoroczy (Rollstar), Cornelia Nagy (Napotex), Edina Dunkler (Dunklers), Elena Basso Stănescu (Universitatea de Artă şi Design), Gabriela Timofte (Transilvania Construcţii), Mihaela Rus (Vitrina Advertising), Monica Dragu-Covriga (EXL Service), Olga Stanciu (Jolidon), Reghina Scerbac (Rexelite) Silvia Sârb (Aegon) sau Simona Baciu (Şcoala Internaţională Cluj), dar şi asociate în birouri de avocatură sau cabinete medicale, directoare în companii sau cadre universitare.

“Criza asta ne dezbină. Trebuie să mai facem şi acţiuni de acest gen, să susţinem cultura, sportul”, crede Olga Stanciu. Eleganţă este cuvântul care a dominat Gala AFA. Încă de la intrare, invitaţii au călcat pe covorul roşu şi au fost întâmpinaţi de hostesse îmbrăcate în rochii gri, asemănătoare fracului bărbătesc. Preşedinta AFA, Mihaela Rus, a purtat o rochie neagră şi un colier de perle. Sonia Sână, comunicatoarea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, a venit cu o rochie simplă şi cu un sacou alb pe care l-a asortat cu o broşă cu simbolul AFA, laitmotivul serii. De asemenea, Elena Basso Stănescu a avut o ţinută spectaculoasă. Clujenii prezenţi la eveniment au participat la un cocktail şi s-au fotografiat cu actorul Dan Puric, care a susţinut un „one man show”.

Securitatea evenimentului a fost asigurată prin prezenţa şefului Poliţiei Rutiere, Alexandru Mureşan, integritatea fizică a invitaţilor, prin cea a preşedintelui Universităţii de Medicină şi Farmacie – Marius Bojiţă, relaţiile cu angajaţii prin Daniel Don, directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă şi Emilian Roşca, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, iar cea cu autorităţile, prin disponibilitatea viceprimarului Radu Moisin. S-a ocupat de energia necesară invitaţilor vicepreşedintele EnergoBit, Ştefan Gadola, calitatea şampaniei a fost probată de directorul Prodvinalco, Mircia Todea, cea a ţinutelor şi a manechinelor fiind supervizată de „textilistul” Vasile Leordean şi de Matei Miko, de la Transilvania Fashion. Printre cei care au venit să ia notiţe de organizare s-au numărat colegii de la Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor (Augustin Feneşan), Radu Mleşniţă (Centrul de Afaceri Transilvania), Dorin Aşchilean (Asociaţia Constructorilor), dar şi consulul Franţei la Cluj, Pascal Fesneau.

Călin POENARU, Cristina PÎRVU
calinpoenaru@ziuadecj.ro, cristinapirvu@ziuadecj.ro

Publicitate

Comentarii

superb!

thumb down thumb up
joi, 11 noiembrie 2010, 12:49
de paun adrianescu

Cinste afaceristelor intre 18 si 35! ce bine ca au pus bulanu-n prag! ziua de cluj, rusine ca nu ati pozat mai indeaproape fenomenul!
raspunde

publicitate

thumb down thumb up
joi, 11 noiembrie 2010, 20:38
de tributor

un subiect de real interes pt toti clujenii amarati...
raspunde

felicitari

thumb down thumb up
vineri, 12 noiembrie 2010, 14:53
de crina alina

Este binevenit un eveniment de acest gen la Cluj! Felicitari celor cu initiativa. A fost un spectacol minunat!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.