Eveniment

Hoţi de lemne, prinşi în flagrant delict în Ciurila FOTO

Jandarmii clujeni au prins în flagrant delict trei persoane care tăiau copaci în zona "Dealul Corbului", în Ciurila. Hoţii aveau asupra lor un motoferăstrău, iar lemnele furate urmau să fie transportate cu trei căruţe.
Publicitate
 

"Jandarmii au identificat cei trei hoţi în persoana lui Sorin R. (37 de ani), din Cluj-Napoca, respectiv Costică R.(32 de ani) şi Gruiţă R.(26 de ani), din comuna Ciurila. Acestora li s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos şi furt, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda pentru continuarea cercetărilor", se arată într-un comunicat remis presei.

Prejudiciul creat este în valoare totală de de 1.381,48 lei. Copacii defrişaţi au fost predaţi în custodie Ocolului Silvic Turda.

 

Publicitate

Comentarii

Propunere

thumb down thumb up
miercuri, 10 aprilie 2013, 14:12
de melu

Hoților sa le fie confiscate și mijloacele de care s-au ajutat în activitatea infracțională: mașini, unelte, animale de povara. Aceasta propunere aplicata în mod corect este proactiva și previne furtul de lemn în viitor. Poate sunt la prima abatere și scapă ușor iar în următoarea zi se duc sa taie alte lemne sa își plătească amenzile.
raspunde

furt de lemne? Hoti?

thumb down thumb up
duminică, 19 ianuarie 2014, 22:32
de dan

mi/ar fi rusine sa distribui asa ceva si sa numesc asta hotie. Daca tot vreti sa faceti ceva sa nu se mai fure , faceti un reportaj cu ce se fura in cantitati industriale, adica masini de peste 40 m.cubi in fiecare zi. Dar cum sa faceti asa ceva doar ...va e frica.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.