Eveniment

Hoţii au prins curaj la Cluj: au furat un câine dintr-o curte VIDEO

Trei tineri au furat un câine dintr-o curte din zona centrală a oraşului, la ora la care lumea merge la serviciu. Hoţii au fost surprinşi de două camere de supraveghere, dar poliţia nu a reuşit să-i prindă încă pe hoţi, deşi a trecut o lună de la incident. Proprietarii câinelui au pornit căutările pe cont propriu şi au făcut afişe cu hoţii, pe care vor să le lipească în oraş.

Trei tineri din Cluj-Napoca au furat un câine din rasa Beagle dintr-o curte, în timp ce zeci de oameni şi maşini treceau pe lângă ei. Furtul a avut loc la ora 7.40, în dimineața zilei de 3 aprilie. Aşa cum se vede şi în imaginile suprinse de camerele de supraveghere, hoții au așteptat ca proprietarii câinelui să plece de acasă.

Hoții nu au observat,însă, camerele de supraveghere de pe casă. Imaginile au ajuns şi la poliție, dar de o lună ancheta bate pasul pe loc.

Păgubiţii au pornit o anchetă pe cont propriu. Polițiștii nu au stat de vorbă nici cu unul dintre martori, care i-a văzut pe tineri cu câinele în brațe.

Un pui din rasa Beagle se vinde cu cel puţin 200 de euro. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Județului Cluj ne-au transmis că ancheta este în desfăşurare.

Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

Publicitate

Comentarii

Aplicati legea odata !

thumb down thumb up
marţi, 6 mai 2014, 23:04
de Dan Manastur

Dupa cum stiti s-a dat o lege prin care toti ciini trebuie microcipati(inregistrati)si introdusi intr-o baza de date.Veterinarii?Multi snapari care daca le dai spaga de rigoare iti semneaza orice hirtie.Un exemplu ar fi inregistrarea ciinilor din rasa pitbull.In acte se trece amstaff .
raspunde

gardul

thumb down thumb up
vineri, 9 mai 2014, 07:17
de aMarasteana

Bine, bine domnule Dan a la Monostur, dar asta nu inseamna ca hotii au dreptul sa intre in curtile oamenilor, chiar sarind gardul, sa fure ce vor muschii lor fesieri iar onorata politie sa nu investigheze furtul reclamat. Cel putin asa judecam noi, ostezenii din Marasti!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.