Eveniment

UPDATE Incendiu în Cluj! O spălătorie auto a luat foc FOTO/ VIDEO spectaculos

Un incendiu violent a izbucnit joi în jurul orei 13:50 la o spălătorie auto de lângă un depozit de anvelope de pe strada Frunzişului.

Flăcările au cuprins rapid materialele deosebit de inflamabile, văzduhul fiind întunecat de un nor înnecăcios de fum. 

Un cetăţean aflat peste drum de sediul companiei a sesizat imediat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, care s-a deplasat la faţa locului cu patru autospeciale de stingere incendii, un echipaj SMURD şi o ambulanţă. După aproximativ o jumătate de oră, pompierii au reuşit să stingă flăcările. 

În urma incidentului, traficul din zonă a fost paralizat, circulaţia desfăşurându-se timp de două oe pe o singură bandă pe sens. 

Potrivit primelor informaţii, flăcările au izbucnit la firma clujeană Auto Spa, în incendiu fiind mistuite două autoturisme, o Skoda Octavia 2 şi un Mercedes SLK, aflate într-o boxă din apropierea depozitului de cauciucuri. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj a precizat pentru ZIUA de CLUJ că "incendiul s-a desfăşurat pe o suprafaţă de 140-150 mp, în care se aflau două automobile aduse la curăţat, care au fost cuprinse şi ele de flăcări. De asemenea, au ars mai multe anvelope, iar din cauza acestora s-a format un nor de fum". 

Din fericire, nu au existat victime, o singură persoană suferind un atac de panică, însă nu a fost necesar transportul acesteia la spital. 

Cauzele producerii incendiului, respectiv valoarea pagubelor, urmează să fie stabilite după finalizarea investigaţiilor efectuate de echipajele de intervenţie. Totuşi, potrivit unor surse incendiul a pornit de la Skoda Octavia. 

 

Publicitate

Comentarii

Service in flacari

thumb down thumb up
joi, 10 septembrie 2015, 15:02
de Fara Nume

Cele doua depozite cuprinse de flacari apartineau la AutoSpa,si nu la Marinero......si erau 2 garaje de service,nu depozite.Cauciucurile erau situate in exteriorul cladirilor.
raspunde

incediu

thumb down thumb up
joi, 1 octombrie 2015, 11:27
de fara nume

spre curozitatea inteligentiilor care scriu aici fara sa stie despre ce este vorba nu erau 2 garaje de service ,o boxa era service iar cea din care a izbucnit incendiul era detailing auto....lucrurile aceste sunt scrise de catre cineva care vrea sa le faca rau celor care au de suferit din acest dezastru!MINCIUNI si iar MINCIUNI ca asa suntem noi romanii!!!!Rau stim sa vorbim de bine niciodata!SA VA FIE RUSINE!
raspunde

Service

thumb down thumb up
vineri, 11 septembrie 2015, 13:13
de de Fara Nume

Aia cu service-ul sunt tepari. Vand piese auto si repara masini zi si noapte, dar nu dau devize de reparatii nici daca le ceri. Ma mir cum de n-a trecut inca ANAF-ul pe la ei..
raspunde

Curios

thumb down thumb up
vineri, 11 septembrie 2015, 21:09
de Curios

Incendiul a pornit din cauza neglijentei angajatilor. Masina era lasata in conditii de perfecta functionare de la ora 09:00. Nu-mi pot imagina... cum poate lua foc o masina dupa 5 ore de "pauza"? Hala a fost lasata nesupravegheata (pompierii au fost anuntati de o persoana aflata in call centeru de vis-a-vis)...altfel apucau sa stinga incendiul (provocat de ceva aeroterma cu care uscau tapiteria masinilor) + ca acolo este si spalatorie auto si aveau apa la discretie - lucru care daca erau prezenti se putea evita!
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.