Eveniment

Interlop clujean, capturat de forţele speciale din Viena

Tânărul de 29 de ani, căutat în toată Europa pentru că a dat foc unei prostituate în faţa unui local din Viena, a fost prins de forţele speciale austriece “Cobra”.

El se ascundea cu un alt tânăr implicat în incident într-un apartament din capitala Austriei. Clujeanul acuzat că a dat foc unei prostituate a fost prins în seara de 16 iunie de poliţiştii din Austria.


Potrivit ziarului Austrian Times, Adrian Bogdan Negrei, zis “Creţu” (foto), a fost arestat după ce o echipă a forţelor speciale Cobra a descins într-un apartament din cartierul vienez Alsergrund. Oficialii citaţi de presa austriacă spun că un alt bărbat implicat în scandalul din urmă cu o lună din faţa clubului “Fantastic” din Viena, a fost, de asemenea, prins noaptea trecută.

 

Precizăm că un alt suspect din scandal, Nico Negrei, văr cu “Creţu”, a fost arestat săptămâna trecută în capitala Olandei, Amsterdam. Cei trei sunt acuzaţi că au turnat o substanţă inflamabilă pe prostituata româncă Florentina M. şi i-au dat foc, din cauză că nu s-au înţeles asupra taxei de protecţie. Femeia se recuperează încă la o clinică din Viena, iar doctorii citaţi de Austrian Times spun că aceasta va fi desfigurată pentru întreaga sa viaţă din cauza arsurilor de gradul trei pe care le-a suferit.

 

 Poliţiştii austrieci susţin că Bogdan Negrei, poreclit de presa de acolo “mafiotul roşu”, ar fi traficat sute de femei din România spre mai multe oraşe din Austria. Bogdan Negrei este inculpat din 2009 într-un dosar de la Judecătoria Cluj-Napoca pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri, după ce a fost implicat într-o bătaie, alături de mai mulţi prieteni de-ai lui, la intrarea în clubul Midi. Ziarele din Austria au scris că Negrei a stat în închisoare în Olanda timp de jumătate de an. “Creţu” are cazier şi în România, fiind închis în Penitenciarul Gherla între 2004 şi 2007 pentru tâlhărie.

 

Publicitate

Comentarii

Interlop clujean, capturat de forţele speciale din Viena

thumb down thumb up
joi, 23 iunie 2016, 05:57
de Anghel Enache

Rahatul asta trebuie omorat. Atat si nimic mai mult.
raspunde

Jegosul de negri-cretu

thumb down thumb up
luni, 4 iulie 2016, 00:24
de Costel Ignatescu

Judecatorii nu au curaj sa condamne un asemenea scirbos.Singura varianta este distrugerea lui cum a facut si el cu tipa.
raspunde

Banditul Made in Cluj

thumb down thumb up
luni, 15 august 2016, 20:15
de clujean

Să stea închis în Austria pe banii României, unde și-a făcut școala și de unde aducea marfa. NESTINGHERIT ! Banii să fie plătiți de cei care i-au permis să-și facă de cap atâta timp. Banditul să nu fie adus în România !
raspunde

tradatorii

thumb down thumb up
duminică, 27 noiembrie 2016, 18:05
de LIAN

ar merita ars, fiert și opărit zilnic și bucată cu bucată, apoi să fie cazat în celule cu câte un homosexual criminal - dar trădătorii care au distrus industria - care și câtă era a românilor - care au desființat centrala industrială - ultima șansă de apărare a întreprinderilor românești în fața multinaționalelor - ce ar merita ? pentru că, odată cu locurile de muncă distruse de uneltele străinilor a dispărut și omenia, și rușinea și pâinea de pe masa acelor familii care au acum fetele prostituate și băieții hoți și criminali - pentru atâția români omorâți de iresponsabilitate vor răspunde vreodată decidenții ? - inclusiv acei neaveniți care l-au omorât pe Ceaușescu ? Ei NU - NICIODATĂ !!??
raspunde

Ziua

thumb down thumb up
luni, 10 octombrie 2016, 22:44
de Mirko

MaPkish pe Fata lui de Interlop
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.