Eveniment

ISIS către americani: "Sunteţi conduşi de un idiot"

Este prima dată, după instaurarea lui Donald Trump la Casa Albă, când grupul terorist ISIS face publice comentarii la adresa SUA.
  • foto: twitter.com

    foto: twitter.com

CITEŞTE OBSERVATOR INTERNAŢIONAL.

LUMEA, ÎNTR-UN SINGUR CLICK!

********

„America, te-ai înecat și nu există niciun salvator," a spus purtătorul de cuvânt al statului islamic, Abi al-Hassan al-Muhajer, într-o înregistrare postată pe rețeaua de mesaje Telegram, scrie Reuters.

„Aţi devenit prada soldaților Califatului, sunteți aproape de faliment, și semnele care vă anunţă moartea sunt vizibile cu ochiul liber", a adăugat el.

„Nu mai e nevoie de nicio dovadă în plus care să demonstreze faptul că sunteţi conduşi de un idiot care nu știe ce este Siria sau Irak sau Islamul."

Încă de la preluarea mandatului, președintele Trump a fost foarte vocal privind înfrângerea ISIS.

Forțele coaliției conduse de SUA luptă, în prezent, pentru a recuceri două dintre cele mai mari fortăreţe ale ISIS - orașul irakian Mosul și Raqqa din Siria.

 

Publicitate

Comentarii

Opinie

thumb down thumb up
vineri, 21 aprilie 2017, 18:16
de Nicolae

De unde stie purtatorul de cuvant al ISIS ca Donald Trump e *****? I-a spus Melanie?
raspunde

trump

thumb down thumb up
luni, 26 iunie 2017, 14:23
de tano

orice ***** zice despre adversarul sau ca e mai prost ca el. pana la urma parlitii astia fara nici un pic de creier din isis vor sfarsi ca cei pe care-i trimit in tinuturile paradisiace prin detonare. totusi, cit de ***** sa fii ca sa te duci inaintea asa zisilor popi musulmani direct in bratele asa zisului allah?
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.