Eveniment

Jaf armat la o bancă. Hoţul a fugit cu banii

Hoţul a fugit cu o sumă mare de bani după ce a a ameninţat caseriţa cu un pistol.
  • Foto:mediafax.ro

    Foto:mediafax.ro

Un tânăr a intrat in interiorul băncii, situată în Sectorul 4 al Bucureştiului, cu un pistol. Acesta a amenințat-o pe femeia de la casierie și i-a cerut o sumă de bani, după care a fugit. Conform informațiilor, tânărul nu avea fața acoperită, ci doar o șapcă, pe cap. Poliția e la fața locului și a început o anchetă, informează realitatea.net.

Potrivit sursei citate, jaful a durat mai puţin de 1 minut. Hoţul i-a spus femeii de la ghişeu că are două variante: ori îi dă toţi banii din caserie şi este lăsată în pace, ori refuză acest lucru şi i-a arătat un pistol, precizând că nu îi este frică să îl folosească.

Anchetatorii nu au putut stabili exact, până la momentul transmiterii ştirii, dacă este vorba de o armă reală sau nu, a precizat pentru MEDIAFAX, Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

La ora transmiterii ştirii, poliţiştii fac cercetarea la faţa locului şi audiază martori, pentru a stabili identitatea atacatorului.

 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.