Eveniment

Lecţii de maternitate cu Andreea Marin, la primărie

Câteva zeci de clujence au avut ieri parte de un adevărat show à la “Surprize, Surprize” susţinut chiar de prezentatoarea faimoasei emisiuni, Andreea Marin.
Publicitate


Îmbrăcată cu jeans, bocanci, tricou şi jerseu cu paiete, vedeta a susţinut o pledoarie pentru apelarea la psiholog de către mămici, pentru împlinirile personale şi căutarea identităţii. Nu au lipsit dezvăluirile: “Am trecut printr-o criză de identitate până să pot avea un copil, am pierdut două sarcini, şi atunci când miracolul s-a întâmplat, am simţit nevoia să dau înapoi ceea ce am primit. Aşa s-a născut Fundaţia Preţuieşte Viaţa”, a declarat aceasta în Sala Mare a primăriei clujene.

Primarul Sorin Apostu a fost prezent pentru a-i ura bun venit vedetei şi multe dintre femeile din public şi-au dezvăluit poveştile emoţionante din experienţa de mame. În cadrul proiectului “Şcoala Mamelor”, inaugurat ieri la Cluj, participantele pot beneficia de consiliere psihologică gratuită în cadrul Centrului Estuar Cluj, în vară pot urma cursuri de formare profesională şi în curând vor putea apela un Tel Verde, la care vor răspunde specialişti în legislaţie. Totodată, pe scoalamamicilor.ro pot accesa date despre sănătăte, legi, frumuseţe şi sfaturi utile. În cadrul prezentării, consilierul pe probleme economice al premierului, Andreea Paul Vass, şi-a descris experienţa naşterii prin cezariană şi felul în care a fost tratată ca mamă în România. Intervenţia sa a cuprins argumente de susţinere a felului în care se acordă în prezent indemnizaţia pentru mame, precum şi a modului în care se obţin banii de la stat.

Publicitate

Comentarii

Oportunitate

thumb down thumb up
duminică, 6 martie 2011, 19:03
de ENACHE

Buna seara! Va rog foarte mult sa-mi scuzati indrazneala ,dar ,la momentul acesta nu am gasit o alta cale mai concludenta decat aceasta.Doresc sa pot lua legatura cu d-na ANDREA MARIN BANICA-un numar de telefon sau o adresa de email-daca se poate pentru ca doresc de foarte multa vreme sa o contactez pentru a transpune in practica ideea unui proiect.Sunt profesor invatamant preprimar cu o experienta de apooximativ 37-ani in aceeasi unitate de invatamant-m-am implicat in mai multe proiecte, nationale,internationale ,locale-,dar acum doresc sa schimb ceva in comunitatea in care locuiesc .Acest lucru m-a convins sa-mi inving emotiile si sa recurg la acest mijloc pentru a transpune in practica o nevoie ce ma roade de multa vreme. In speranta ca voi gasi intelegerea cuvenita,desi ,poate nu e ,tocmai locul potrivit,inchei mica mea inteventie cu rugamintea sa nu va suparati daca am cerut ceva ce nu trebuia aici,. Va doresc "O SEARA PLACUTA; La multi ani tuturor femeilor"!-si poate mi se intampla cel mai frumos cadou sa pot avea o sursa de legatura cu d-na ANDREA MARIN. MULTUMESC oricum pentru aceasta oportunitate! Cu deosebit respect GICA ENACHE.
raspunde

an italia

thumb down thumb up
joi, 21 iulie 2011, 05:33
de mihaela

buna ma numesc mihaela as dori nr de telefon a dmn andreea marin sa pot discuta o problema an privat .multumesc as raspuns.Momentan sunt an italia va rog
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.