Eveniment

Lemne tăiate ilegal, în valoare de 16.000 de lei, confiscate la Cluj FOTO

Poliţiştii din Beliş şi Mărişel au confiscat material lemnos în valoare de peste 16.000 de lei, în urma unor controale efectuate în pădurile din zonă.

"La data de 26 septembrie, poliţiştii din Beliş şi Mărişel au confiscat 157 de buşteni, lemn rotund de lucru, de esenţă răşinoasă, cu un volum de peste 52 metri cubi. Materialul lemnos a fost găsit în zona denumită popular ,,Pârâul Crucii" din afara localităţii Poiana Horea, comuna Beliş. Acesta a fost notificat, însă nu a fost revendicat de nimeni, fiind declarat abandonat", transmite IPJ Cluj. 

Materialul lemnos confiscat, în valoare de circa 16.000 de lei, a fost pus la dispoziţia organelor silvice.Poliţiştii vor continua acţiunile pe linie silvică, pentru stoparea defrişărilor ilegale.

Publicitate

Comentarii

taieri ilegale in com IARA

thumb down thumb up
joi, 28 septembrie 2017, 14:47
de esca

Daca ar fi interesati de taierile ilegale, pot merge in fiecare zii sa vada camioane imense si carute ale tiganilor din Masca , pline ochi, deci sute de transporturi pe luna din padurile de la Masca si Valea Vadului comuna Iara, Jud.CLUJ. Este tara nimanui nimeni nu i intreaba de nimic, ca si cum ar fi proprietati personale. Oamenii se amagesc cu faptul ca daca acesti tigani nu ar fura lemne ar fura din gospodariile amaratilor de batrini ramasi in sate de care statul pe langa faptul ca sunt fii ploii nici nu i apara deloc de acesti ticalosi infractori romi.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.