MAŞINA DE LA AFTER EIGHT APARŢINE ARABULUI ACHMAD AMER

MAŞINA DE LA AFTER EIGHT APARŢINE ARABULUI ACHMAD AMER
Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj a dispus începerea unei anchete interne la Poliţia municipiului Cluj-Napoca, pentru a vedea modul în care s-a acţionat în cazul incidentului în care un bărbat a aruncat un cocktail Molotov în faţa clubului After Eight.

Şeful instituţiei, Ioan Păcurar, a dispus efectuarea unei anchete interne la Poliţia municipiului Cluj-Napoca, pentru a verifica modul în care au acţionat poliţiştii. Duminică seară, în jurul orei 21.30, ofiţerul de serviciu a fost contactat telefonic de administratorul clubului, care a spus că doreşte să facă o sesizare cu privire la un eveniment petrecut în dimineaţa zilei de sâmbătă. Patrula auto de la Secţia nr. 1 care a mers la club a primit de la administrator o sesizare scrisă şi un CD cu înregistrările video ale incidentului.

Din sesizare a reieşit că sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4.12, dintr-un autoturism negru care a trecut prin faţa clubului a fost aruncată o sticlă conţinând o substanţă inflamabilă, căreia i s-a dat foc din maşină, aceasta căzând pe asfalt, fără să rănească vreo persoană sau să provoace distrugeri. Administratorul a spus că a aflat despre incident duminică seară, de la angajaţi, şi a dorit să informeze Poliţia.

Poliţiştii de la Secţia nr. 1 au verificat în bazele de date, reuşind să-l identifice pe proprietarul autoturismului, care a fost dus la sediu pentru cercetări, urmând să fie identificaţi toţi ocupanţii maşinii. Poliţiştii precizează că, dacă incidentul ar fi fost sesizat imediat, ar fi putut interveni cu operativitate. La Poliţia Cluj-Napoca sunt audiaţi cetăţeanul arab şi patronul barului, urmând ca la audieri să fie aduse şi alte persoane, printre care şi un taximetrist care se afla în faţa localului.

Potrivit anchetatorilor, maşina aparţine unui cetăţean arab, Achmad Amer, care a spus că a împrumutat autoturismul unui prieten. Conform surselor citate, cu toate că la incident ar fi asistat opt persoane, nimeni nu a sesizat Poliţia. Munca poliţiştilor a fost uşurată de faptul că localul era dotat cu camere de luat vederi şi în exterior.

Loading...
Comenteaza