Eveniment

Metoda "accidentul" face victime. O femeie a fost uşurată de 28.000 de lei

Poliţiştii clujeni efectuează cercetări pentru depistarea unor persoane care ar fi înşelat o clujeancă de 69 de ani, prin metoda ,,accidentul”.
Publicitate
 

Incidentul a fost sesizat poliţiştilor miercuri, 10 septembrie, la ora 13:30, de către victima înşelăciunii.

"O femeie 69 de ani a sesizat Poliţia Cluj-Napoca despre faptul că în cursul dimineţii, în jurul orei 08:00, a fost contactată telefonic un bărbat care s-a prezentat ca fiind avocat. Acesta a informat-o că fiul său a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei minore.

De asemenea, acesta i-a comunicat faptul că pentru achitarea contravalorii unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, pentru plata despăgubirilor şi a onorariului său sunt necesare sumele de 3.300 euro şi 13.000 de lei", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

În urma verificărilor poliţiştilor, s-a stabilit faptul că, la scurt timp, la domiciliul femeii s-a prezentat un bărbat care a afirmat că este de la o firmă de curierat şi căruia femeia i-a înmânat 28.000 de lei pentru a fi înaintaţi pretinsului avocat.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune", în vederea identificării persoanelor implicate, tragerea lor la răspundere penală şi pentru recuperarea prejudiciului.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.