Eveniment

Moisin despre Apostu: va rămâne în istoria Clujului cu proiectele pe care le-a început, unele chiar finalizate

Primarul interimar Radu Moisin spune despre primarul Sorin Apostu, care a demisionat azi, că va rămâne în istoria Clujului cu realizările sale şi nu cu actele de corupţie de care este acuzat.

„Pentru mine a fost un gest total neaşteptat (demisia de astăzi a lui Sorin Apostu-n.red.). Puţini ştiu că azi se împlinesc exact trei ani de când Sorin Apostu a fost ales primar. Oricum, prin tot ce a făcut, Sorin Apostu va rămâne în istoria Clujului cu proiectele pe care le-a început, unele chiar finalizate. Din punctul meu de vedere, el încă beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până nu va exista o condamnare definitivă. Este un proces mult prea mare şi nu am date suficiente ca să-mi pot da cu părerea dacă această demisie i-ar putea aduce sau nu eliberarea condiţionată", a comentat Moisin.

El a explicat că demisia lui Apostu a dat de lucru autorităţilor locale. „Am şi convocat pentru mâine dimineaţă, la ora 11, o şedinţă de îndată a Consiliului Local,care va trebui să ia act de demisia primarului. Procesul verbal al şedinţei va fi trimis prefectului, care va emite ordinul de vacantare a funcţiei. Când ordinul va ajunge la Primărie, voi convoca o altă şedinţă de îndată a Consiliului Local, care va alege, de această dată nu viceprimarul căruia să-i delege atribuţiile de primar ci un primar interimar dintre cei doi viceprimari", a explicat Moisin procedura de urmat, conform legii.

Amintim, primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, arestat de trei luni sub acuzaţii de corupţie, şi-a dat astăzi demisia din funcţie. Documentul a fost înregistrat după-masă la Registratura Primăriei, la fel ca scrisoarea deschisă adresată clujenilor.

Publicitate

Comentarii

memorie

thumb down thumb up
miercuri, 15 februarie 2012, 18:43
de gheorghe

EU CRED CA APOSTUL VA RAMANE IN MEMORIA CLUJENILOR CA UN PRIMAR CORUPT CARE JECMANEA PE TOATA LUMEA ,SAU CA PRIMARUL 'FIFTY-FIFTY' UN OM FARA SCRUPULE CARE ACUMA STA UNDE II ESTE LOCUL . CREDETI PRIMARUL CLUJULUI AR FI ARESTAT DACA PROCURATURA NU AR AVEA PROBE SOLIDE CONTRA LUI MA INDOIESC .
raspunde

Va ramane in istorie

thumb down thumb up
miercuri, 15 februarie 2012, 18:44
de Dan

Va ramane in istoria Clujului ca primul primar ce a fost inchis pentru ilegalitati in exercitiul functiunii. Al doilea probabil vei fi tu, Moisine,
raspunde

moisim

thumb down thumb up
miercuri, 15 februarie 2012, 19:11
de rin

una-i cainele cu coada-atat
raspunde

Chiar asa?1?!

thumb down thumb up
miercuri, 15 februarie 2012, 20:42
de lolo

De fapt, ce altceva putea declara "mina dreapta" a fostului primar "50%" - (am auzit prin tirg ca asa era supranumit)? Care la rindul lui a fost si el tot o "mina" a fostului primar(si premier!), chiar si om de incredere, lasat cu "limba de moarte" sa conduca treburile orasului. Cam multi fosti...dar o similitudine: si premierul si primarul si-au dat demisia! Domnule interimar, Apostu va ramine in istoria Clujului nu prin proiectele incepute, sau chiar finalizate, ci prin faptul ca e primul primar din istoria Clujului care a fost arestat! Sa vedem daca o sa fie si primul condamnat...Decit sa lasi asemenea urme in istoria unui oras, mai bine... Si un sfat: atentie la declaratii pe viitor, n-ar strica o detasare mai diplomatica...urmeaza (parca...) si ceva alegeri...dar nu conteaza, partidul portocaliu sta asa de bineeee...
raspunde

sigur

thumb down thumb up
miercuri, 15 februarie 2012, 22:12
de ddd

Daaaaaa , sigur o sa ne aducem aminte!!! de cata spaga a luat si ce mult a rezistat!!
raspunde

PLEACA

thumb down thumb up
joi, 16 februarie 2012, 08:31
de DORIN

Da , va ramane in istoria Clujului ca PRIMARUL ,cel mai AROGANT, HOT SI NESIMTIT, DIN ISTORIE! NE ESTE RUSINE DE RUSINEA LUI! Nu a miscat un deget pt oras fara spaga si fara profit personal si acum face pe victima si are mesaje patetice si de prost gust. Clujul s-a ridicat si se va ridica mereu prin oamenii valorosi din toate domeniile. La groapa de gunoi a istoriei sa ramai APOSTULE!
raspunde

RUSINE Moisin!

thumb down thumb up
joi, 16 februarie 2012, 09:24
de Anca

nu vreau sa ii contest proiectele reusite dar nu asa va ramane in istorie d-le Moisin intruchiparea ipocriziei ci va ramane in istorie ca un primar corupt, un primar care a facut clujul de rusine, un primar care NU A MERITAT sa fie primar in Cluj. Nu imi fac iluzii ca va face puscarie asa cum nu vor face nici Remes, Nastase etc DAR am invatat demult ca asta nu inseamna cinste si corectitudine, simplul fapt ca in Romania un hot de talie mare NU face puscarie, Apostu este ceea ce am citit in presa un ultimele luni. O palma pe obrazul Clujului. ASA va ramane in istorie si daca nu vreti sa va alaturati imaginii asteia de rusine, d-le Moisin TACETI DIN GURA.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.