Moisin la NSA. "Ţinta noastră este de a-i aduce alături de noi pe cei mai buni"

Moisin la NSA.
Radu Moisin, consilier local, fost viceprimar și primar interimar al Clujului, activează de marţi în cadrul Nistorescu, Şomlea & Asociații.

Radu Moisin a decis să se alăture echipei Nistorescu, Şomlea & Asociatii (NSA) în calitate de avocat senior. Conform declarațiilor partenerilor societăţii de avocatură, cooptarea lui Radu Moisin este o alegere ce are la bază experienţa juridică şi managerială de peste 10 ani dobândită de acesta în cariera sa. 

„Activul cel mai important al unei firme de avocatură îl reprezintă oamenii. Sistemul de management, marketingul, politicile de onorarii sunt inutile dacă nu avem o echipă de elită. Astfel că ţinta noastră este de a-i aduce alături de noi pe cei mai buni, iar Radu a dovedit prin ascensiunea sa rapidă în carieră şi prin proiectele promovate de el că este un jurist foarte bun, perseverent şi conectat la realitate, un excelent conducător de echipe", a precizat Radu Şomlea.

„Radu va oferi consultanţă juridică şi va reprezenta clienții în legătură cu proiecte de drept administrativ, drept fiscal, investiţii (proiecte de tip „greenfield", parteneriate publice-private), precum şi în ceea ce priveşte operaţiunile din sfera raporturilor comerciale cu elemente de extraneitate. Această colaborare a fost o urmare firească în strategia de dezvoltare a societăţii noastre, care a ajuns acum la 10 avocaţi specializați în diverse domenii", a adăugat Milena Nistorescu.

Citiţi şi: Nu e zvon. Un fost primar intră într-o casă de avocatură. "Discuţiile au durat două luni"

Radu Moisin și-a început cariera în cadrul administraţiei publice în anul 2004, parcurgând toate etapele administrative până la funcţia de director adjunct. În anul 2008 a fost ales consilier local, coordonând ca președinte Comisia Juridică şi, ulterior, pe cea de Urbanism din cadrul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca. În ianuarie 2009, Radu Moisin a fost ales viceprimar al Clujului pentru ca, în noiembrie 2011, să devină cel mai tânăr primar al Clujului, activând ca primar interimar timp de 7 luni. Se întâmpla după ce Sorin Apostu a fost arestat pentru acte de corupţie. Ulterior, începând cu iunie 2012, el a deținut din nou funcția de consilier local, fiind preşedintele Comisiei pentru administraţie publică locală, probleme juridice, servicii publice şi comerţ.

DECLARAŢIE

„M-am alăturat echipei Nistorescu, Şomlea & Asociaţii pentru că aceasta este una dintre societăţile de elită ale avocaturii din Transilvania, iar experienţa şi rezultatele mele în avocatură pot fi maximizate într-o structură puternică, dinamică, cu avocaţi bine pregătiţi şi operativi"

Radu Moisin - avocat

Loading...
Comenteaza