O nouă companie aeriană "aterizează" la Cluj

O nouă companie aeriană
Operatorul aerian Turkish Airlines va începe operarea de zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca - Istanbul – Cluj-Napoca, începând cu data de 12 iulie 2016, anunţă reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Avram Iancu".

Destinaţia Istanbul va fi operată cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă, după următorul program:

Image and video hosting by TinyPic

Zborurile vor fi efectuate către și de la Aeroportul Internațional Istanbul Atatürk clasat pe locul 11 la nivel mondial în categoria celor mai aglomerate aeroporturi, înregistrând în anul 2015 un trafic de 61,8 milioane pasageri. La nivel european, Aeroportul Internațional Atatürk se clasează pe poziția a 3-a în categoria aeroporturilor de peste 25 milioane de pasageri, conform statisticii ACI Europe.

Compania aeriană Turkish Airlines este membru Star Alliance, prima și cea mai mare alianță de companii aeriene din lume, încă din anul 2008. Asigurând a 4-a cea mai mare rețea de rute din lume, Turkish Airlines operează zboruri către nu mai puţin de 235 destinații internaționale din 113 țări, respectiv 49 destinații interne.

Loading...
Comenteaza