Eveniment

O nouă linie urbană pentru locuitorii din zona Romul Ladea

Începând cu 8 ianuarie 2018, CTP Cluj va înființa o nouă linie urbană, linia 20S, care va deservi locuitorii din cartierul Borhanci, zona Romul Ladea.
Publicitate
 

Traseul propus va fi:

- Dus: str. Posada, Piața Baba Novac, str. C-tin Brâncuși, str. Romul Ladea, str. Voievodul Gelu - str. Borhanciului;
- Întoarcere: str. Borhanciului, str. C-tin Brâncuși, Piața Cipariu, str. Posada.

Stațiile de oprire de pe traseu vor fi comune, pe ambele sensuri de mers, cu ale liniilor 21, 32 și 32B pe str. C-tin Brâncuși, respectiv 20 pe str. Borhanciului pe sensul de întoarcere. Pe strada Romul Ladea se vor înființa trei stații suplimentare: Nordului (nr. imobil 18), Uranus (nr. imobil 68) și Voievodul Glad (nr. imobil 114).

Stații de oprire:

- Dus: Posada - Pța Cipariu - C-tin Brâncoveanu V - Mălinului V - Alverna V- Nordului - Uranus - Voievodul Glad - Voievodul Gelu E;
- Întoarcere: Voievodul Gelu E - Theodor Pallady - Borhanciului - Alverna E - Mălinului E - C-tin Brâncoveanu E - Posada.

Publicitate

Comentarii

Numerotare linii CTP

thumb down thumb up
vineri, 8 decembrie 2017, 04:01
de Radu

Faptul ca se deschid noi linii CTP este un lucru laudabil si binevenit, in contextul dezvoltarii urbane accelerate a municipiului Cluj-Napoca. Insa, numerotarea liniilor cu cifre la care se adauga litere, ex 43B, 20S, 36B etc., consider ca este neinspirata si total neavenita, cand de fapt exista suficiente numere care sa delimiteze clar, traseul unei linii de transport in comun. In alte tari europene, nu am intalnit asemenea inovatii, ca nu fac altceva decat sa conduca la confuzii, mai ales pentru cei care nu utilizeaza zilnic acelasi traseu. Indrazniti stimati conducatori ai CTP, sa dati numere distincte pentru orice traseu distinct, chiar daca partial, traseele au si un tronson comun. Totul va fi mai clar ! Cu stima.
raspunde

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.