OFICIAL. Starea gazonul de pe Cluj Arena după Untold

OFICIAL. Starea gazonul de pe Cluj Arena după Untold
Noul tip de porta-floor folosit la Untold 2017 a fost o alegere bună. Gazonul a fost deterioriat în proporţie foarte mică, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.

''Potrivit constatărilor reprezentanților firmei care se ocupă de mentenanța gazonului, la finalul celor patru zile în care sute de mii de oameni au intrat în incinta stadionului, terenul a fost afectat în proporție de doar 5% din suprafața totală, astfel încât, în momentul de față, starea gazonului este una bună. De asemenea, menționăm faptul că, din garanția percepută organizatorilor au fost deja schimbate porțiunile afectate, iar pe restul suprafeței s-a efectuat supraînsămânțare și fertilizare. Întrucât este necesară o anumită perioadă de timp pentru ca tratamentele administrate, încă din a doua zi, să își facă efectul și luând în considerare că există o durată tehnologică de refacere a firului ierbii, în aproximativ două-trei săptămâni de la intervențiile efectuate gazonul de pe stadionul emblemă al Clujului se va afla într-o stare perfectă, complet refăcut", se arată într-un comunicat remis presei. 

Conform ZIUA de CLUJ, garanţia pentru reparaţii a fost în 2017 de 500.000 de lei. Cei de la Untold şi-au asumat obligaţia de a proteja stadionul şi gazonul, respectiv de a remedia stricăciunile. De altfel, ei s-au angajat să instaleze un alt tip de porta-floor decât anul trecut, care lasă gazonul să respire.

Peste 300.000 de persoane au participat la ediţie din 2017 a festivalului Untold, eveniment ce a avut loc între 3-6 agusust la Cluj-Napoca. Cei mai buni DJ-i ai lumii au urcat pe scena principală de pe Cluj Arena, între care Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello. Alte nouă scene au fost amplate în Parcul Central şi la Sala Polivalentă. 

Zece milioane de euro a fost bugetul Untold 2017. 

Loading...
Comenteaza