Eveniment

Poliţist prins cu şpaga în buzunar

Surse din Poliţie au declarat pentru ZIUA de Cluj că denunţătorul agentului Pop este un bărbat din municipiul Dej, care conducea o maşină Skoda Octavia modificată pentru a putea fi condusă de oameni pitici.
Publicitate
 

Şeful biroului din Apahida, inspectorul principal Claudiu Petiş, a confirmat informaţia şi chiar a spus că a fost coleg de clasă în şcoala generală cu şoferul denunţător, care, potrivit Poliţiei, conducea o maşină cu numere de înmatriculare false. “La data de 27 februarie, un echipaj de poliţie rurală l-a identificat în trafic pe M.S.V., circulând cu un autoturism cu numere false de înmatriculare.

Pentru a nu lua măsurile legale, agentul de poliţie P.L.R (Pop Liviu Răzvan – n. red.) i-a pretins conducătorului auto suma de 250 de euro. Conform înţelegerii, la data de 5 martie, în jurul orei 17.00, părţile în cauză s-au întâlnit în vederea înmânării sumei de bani. Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj l-au surprins în flagrant pe agentul P.L.R. în timp ce primea suma de 100 de euro”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Agentul Pop a fost audiat ieri la Parchetul Tribunalului Cluj şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţistul acuzat de luare de mită are, potrivit şefului său, doar 21 de ani şi a absolvit Şcoala de Poliţie în 2005, imediat după terminarea liceului. Colegul care îl însoţea când l-a oprit în trafic pe denunţător, Darius Câmpan, este verificat şi el pentru a se stabili dacă are vreo vină. Ieri, după ce a fost audiat la Parchet, Câmpan, care a absolvit Şcoala de Poliţie în 2007, s-a întors la serviciu. “Nu m-am aşteptat la aşa ceva. I-am fost ca un tată lui Pop.

Chiar locuieşte cu mine în bloc, dar în scara alăturată. Până să vină la biroul din Apahida, nu-l cunoşteam. Este un băiat liniştit, nu am avut probleme cu el, nu bea deloc, chiar ziceam că e poliţistul perfect”, a spus şeful Poliţiei din Apahida, Claudiu Petiş. Apropiaţi de-ai lui Răzvan Pop spun că mama acestuia este plecată la muncă în Spania şi că tatăl său nu s-a prea interesat de creşterea lui, fiind alcoolic.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.