Poliţist prins cu şpaga în buzunar

Poliţist prins cu şpaga în buzunar
Surse din Poliţie au declarat pentru ZIUA de Cluj că denunţătorul agentului Pop este un bărbat din municipiul Dej, care conducea o maşină Skoda Octavia modificată pentru a putea fi condusă de oameni pitici.

Şeful biroului din Apahida, inspectorul principal Claudiu Petiş, a confirmat informaţia şi chiar a spus că a fost coleg de clasă în şcoala generală cu şoferul denunţător, care, potrivit Poliţiei, conducea o maşină cu numere de înmatriculare false. “La data de 27 februarie, un echipaj de poliţie rurală l-a identificat în trafic pe M.S.V., circulând cu un autoturism cu numere false de înmatriculare.

Pentru a nu lua măsurile legale, agentul de poliţie P.L.R (Pop Liviu Răzvan – n. red.) i-a pretins conducătorului auto suma de 250 de euro. Conform înţelegerii, la data de 5 martie, în jurul orei 17.00, părţile în cauză s-au întâlnit în vederea înmânării sumei de bani. Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj l-au surprins în flagrant pe agentul P.L.R. în timp ce primea suma de 100 de euro”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Agentul Pop a fost audiat ieri la Parchetul Tribunalului Cluj şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţistul acuzat de luare de mită are, potrivit şefului său, doar 21 de ani şi a absolvit Şcoala de Poliţie în 2005, imediat după terminarea liceului. Colegul care îl însoţea când l-a oprit în trafic pe denunţător, Darius Câmpan, este verificat şi el pentru a se stabili dacă are vreo vină. Ieri, după ce a fost audiat la Parchet, Câmpan, care a absolvit Şcoala de Poliţie în 2007, s-a întors la serviciu. “Nu m-am aşteptat la aşa ceva. I-am fost ca un tată lui Pop.

Chiar locuieşte cu mine în bloc, dar în scara alăturată. Până să vină la biroul din Apahida, nu-l cunoşteam. Este un băiat liniştit, nu am avut probleme cu el, nu bea deloc, chiar ziceam că e poliţistul perfect”, a spus şeful Poliţiei din Apahida, Claudiu Petiş. Apropiaţi de-ai lui Răzvan Pop spun că mama acestuia este plecată la muncă în Spania şi că tatăl său nu s-a prea interesat de creşterea lui, fiind alcoolic.

Loading...
Comenteaza