Eveniment

Prag de sol pe una din cele mai periculoase străzi din Gheorgheni

Primăria Cluj-Napoca va monta praguri de sol pe strada Septimiu Albini din cartierul Gheorgheni. În ultimii ani, pe strada amintită au avut loc mai multe accidente rutiere mortale.
Publicitate
 

Praguri de sol pentru prevenirea producerii de accidente de circulație vor fi montate și pe alte străzi din Andrei Mureșeanu, Gruia sau din centrul orașului. 

"Vor fi amplasate praguri de sol pe o serie de străzi (pe străzile modernizate viteza de circulație a șoferilor a crescut, fiind un pericol pentru locuitorii din aceste zone): Septimiu Albini, Mărășești, Răsăritului, Codru dragusanu, Mălinului intersecție cu Alverna, Măceșului, V. Babeș, Gruia intersecție cu Vânătorului, Partizanilor (lângă grădiniță)", transmit reprezentanții municipalității. 

În urmă cu o lună, pe strada Septimiu Albini, intersecție cu Take Ionescu a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate cinci autoturisme: un taximetru s-a răsturnat cu roțile în sus și o tânără a ajuns la spital. 

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.