Eveniment

Principalele festivaluri din Cluj, la Târgul de Turism al României

La ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României, ce s-a desfăşurat în capitală, Clujul este reprezentat de principalele festivaluri din oraş.
Publicitate
 

 

Autorităţile locale au ales să profite de această ocazie pentru a promova proiectul Capitalei Europene a Tineretului (CET) din 2015, când oraşul de pe Someş doreşte să se transforme în cel mai mare festival din Europa.

Astfel, spaţiul de evenimente a fost reprezentat de Electric Castle şi Jazz in the Park, în timp ce plasma din interiorul standului prezintă filme de promovare a unor evenimente reprezentative precum: Festivalul Internaţional de Film Transilvania, Festivalul Comedy Cluj, Transylvania International Music and Art Festival şi Zilele Culturii Maghiare.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca, "standul clujenilor este unul atractiv, mai ales datorită aplicaţiei interactive Kinect, prin care se reconstituie imagini cu principalele puncte de atracţie din oraş".

Pe tot parcursul evenimentului, 10 voluntari ai primăriei au distribuit vizitatorilor materiale promoţionale cu proiectul CET.

Târgul de Turism al României a avut loc pe parcursul a trei zile, de joi, 13 noiembrie, până sâmbătă, 15 noiembrie, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.

Publicitate

Adauga un comentariu

Atentie:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
ziuadecj.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.